Muntatge amb un primer pla de José Ortega Cano seriós
GENT

José Ortega Cano i el dia que suposadament va fer fora de casa Rocío Jurado

José Ortega Cano i 'La más grande' van protagonitzar un episodi polèmic durant el seu matrimoni

Fa gairebé un any, José Ortega Cano va ser assenyalat públicament per la filla de 'La más grande'. I és que, durant l'emissió de En el nombre de Rocío del 14 d'octubre de 2022, Carrasco va relatar el dia que el torero va fer fora de casa la seva mare.

Al llarg de la seva segona docusèrie, l'empresària va voler compartir, amb tota l'audiència de Telecinco, els motius pels quals, actualment, no es parla amb la seva família més mediàtica.

Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco i José Ortega Cano, vidu de Rocío Jurado
L'empresària no va dubtar a atacar durament Ortega Cano | e-noticies.cat

Tanmateix, aquell dia li va tocar el torn a José Ortega Cano. Més d'una vegada, la dona de Fidel Albiac va deixar entreveure que el matrimoni de la seva mare amb el torero no era tan idíl·lic com semblava a primera vista. "No va actuar bé amb la meva mare, hi havia situacions imperdonables que no havien de tenir lloc".

Tot i això, durant aquesta emissió, Carrasco va voler donar més detalls al respecte. Per això, no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de revelar un dels episodis més polèmics que es van generar durant la relació.

I és que, tal com va arribar a assegurar la protagonista d'aquesta producció audiovisual, en una ocasió, José Ortega Cano va fer fora de casa la seva mare en plena nit.

José Ortega Cano va deixar Rocío Jurado al carrer: “Quan vaig arribar, la vaig trobar a les escales”

José Ortega Cano va arribar a fer fora de Yerbabuena 'La más grande'. Això és el que, almenys, va assegurar Rocío Carrasco durant una de les emissions de En el nombre de Rocío.

Aquell 14 d'octubre de 2022, la dona de Fidel Albiac va fer públic per primera vegada el testament secret de la seva mare. Moment que també va aprofitar per treure a la llum un dels episodis més desagradables que es van viure dins d'aquest conegut matrimoni.

I és que, tal com va relatar Carrasco, les discussions entre José Ortega Cano i la seva mare eren recurrents. Tant és així que, segons ella, durant una d'aquestes baralles, el torero va arribar a fer fora de casa seva l'artista.

Després d'assegurar que Jurado “sentia la Yerbabuena com a seva” i que, per això, hi va invertir tants diners, la narradora d'aquesta docusèrie va fer una revelació inesperada.

Rocío Jurado, Rocío Carrasco i José Ortega Cano, tots tres amb cares somrients en una foto d'arxiu
Rocío Carrasco assegura que Ortega Cano va fer fora de casa la seva mare | Europa Press

Segons Rocío, en una ocasió, la seva mare li va trucar a les 3 de la matinada, després que José Ortega Cano la fes fora de casa:

“Jo era a Sevilla i em va dir: 'Podeu venir a recollir-me?'. Quan vaig arribar, la vaig trobar a les escales de la finca amb dues maletes i li vaig dir: 'però això què és?', i em va dir: 'M'ha dit que me'n vagi…'. Això ho he viscut jo!”.

Tanmateix, malgrat conèixer aquest i altres episodis polèmics, la televisiva mai va tenir el valor de demanar explicacions a José Ortega Cano.

"No tenia la capacitat emocional i la força per fer res per com jo estava", ha assegurat Carrasco, abans de fer pública una altra informació sorprenent.

I és que, segons ella, la resta de la seva família també coneixia aquesta situació, però van decidir mirar cap a una altra banda. "Són tan maldestres que ho han estat explicant per darrere i ara diuen que no en sabien res", va sentenciar l'empresària.

Primer pla de Rocío Carrasco plorant durant l'emissió de la docuserie de la seva vida personal
Rocío va assegurar que José Ortega Cano no es va comportar bé amb la seva mare | Mediaset

Finalment, i després d'assegurar que José Ortega Cano no feia fora de la Moraleja la seva mare “perquè l'havia comprada ella”, la televisiva no va tenir objeccions a assenyalar-lo públicament:

“Té un remordiment perquè sap que no s'hi va comportar bé. Ell sap que moltes vegades va ser un gos, va ser molt mala persona i ha de viure amb això”.

A més, i encara que no nega que José Ortega Cano ho va passar molt malament amb la mort de la seva mare, va deixar clar que, en vida, no es va comportar bé amb ella. “Ell sap com l'estimava ella i com es comportava amb ell. I ell sap com es va comportar amb ella”.