Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant a càmera molt sorprès al plató de 'Sálvame'
GENT

Jorge Javier Vázquez trenca el silenci després de la cancel·lació de ‘Cuentos Chinos’

Jorge Javier Vázquez es pronuncia davant del seu últim fracàs

Jorge Javier Vázquez s'ha endut una nova i duríssima patacada davant la cancel·lació del seu programa Cuentos Chinos. El presentador estava molt il·lusionat amb aquest nou projecte, que lamentablement, no ha durat ni tan sols un mes a la pantalla.

Han estat 10 entregues en total que no han fregat ni el mínim d'audiència, quedant-se en un trist 6% de share. Motiu pel qual Telecinco ha pres la decisió de cancel·lar el format de manera definitiva.

Muntatge de Jorge Javier i Ana Rosa a Telecinco
Jorge Javier Vázquez perd la batalla a Telecinco | Mediaset

Una notícia que acabem de conèixer aquesta mateixa tarda i davant la qual Jorge Javier Vázquez no ha trigat a pronunciar-se. I ho ha fet a través de les xarxes socials, on ha compartit amb els seus seguidors com se sent davant aquest nou i duríssim cop de la cadena.

Això sí, el de Badalona ha reconegut el seu fracàs recorrent novament a l'humor, i per això ha volgut dedicar una carta als seus companys i rivals en antena.

Jorge Javier Vázquez es pronuncia a xarxes socials

“Vaig arribar al veïnat disposat a quedar-me durant molt de temps, però els lloguers estan pels núvols! No ha pogut ser”, així ha trencat el seu silenci. “Des d'aquí les meves felicitacions més sinceres a Pablo Motos, Carlos Sobera i Wyoming”, ha nomenat els seus rivals.

“Estrelles perquè romanen a la franja gràcies al que tots busquem en començar un programa: l'èxit. Toca fer les maletes i, com ens va dir ahir Manuela Carmena: Seguir confiant en la vida. Sempre”, ha destacat amb un missatge emotiu.

Primer pla de Jorge Javier Vázquez durant l'estrena de 'Contes xinesos'
Jorge Javier Vázquez estava molt il·lusionat amb ‘Cuentos Chinos’ | Mediaset

D'aquesta manera, sembla que Jorge Javier no perd les esperances i es mostra més que disposat a seguir endavant malgrat aquest darrer cop.

I, per concloure, Vázquez s'ha volgut dirigir directament a la seva audiència, amb què s'ha mostrat molt afligit. “Gràcies i perdó per no haver sabut trobar la clau de la vostra complicitat. Aquesta és la pena que em queda”, s'ha lamentat.