Muntatge de fotos de primer pla de José Ortega Cano, amb rostre mig somrient, i al costat, a l'interior d'un cercle, una imatge de Rocío Carrasco amb rostre seriós
GENT

José Ortega Cano torna a tenir un bon motiu per atacar Rocío Carrasco

L'hereva universal de 'La más grande' ha pres una decisió important en relació amb José Ortega Cano

José Ortega Cano torna a tenir un motiu de pes per atacar públicament Rocío Carrasco. I tot a conseqüència l'actitud que ha tingut l'hereva universal de 'La más grande' durant la seva participació en Lazos de Sangre.

Aquest dijous, 14 de desembre, aquest programa ha dedicat la seva emissió setmanal a recordar tota la trajectòria professional de Rocío Jurado. Per a l'ocasió, aquest format de La 1 ha comptat amb la presència d'algú molt especial: la seva filla Rocío.

Al costat de la resta de col·laboradors i convidats, la dona de Fidel Albiac ha fet un repàs sobre alguns dels moments més rellevants dins de la carrera musical de la seva mare. Tanmateix, aquest no ha estat l'únic tema que s'ha tractat durant l'homenatge.

Muntatge de Rocío Carrasco somrient amb una imatge de la seva mare, Rocío Jurado amb el rostre seriós
Rocío Carrasco participa rn l'últim homenatge que ha preparat TVE a la seva mare | GTRES, e-noticies.cat

També s'han comentat diversos episodis de la vida més personal de l'artista. Tot i que aquesta no era la primera vegada que Carrasco s'hi pronuncia, l'empresària ha parlat amb emoció de la relació dels seus pares.

Però hi ha algú que no ha recordat: el mateix José Ortega Cano. Encara que el torero va passar més d'11 anys al costat de la Jurado, la seva filla ha preferit ometre la seva figura. Una decisió que, de segur, no ha agradat gens al torero.

José Ortega Cano té un bon motiu per enfadar-se amb Rocío: l'empresària evita esmentar-lo

Després de la mort de 'La más grande', la relació entre José Ortega Cano i la dona de Fidel Albiac s'ha refredat cada cop més amb el pas del temps. Tant és així que, avui dia, no mantenen cap mena de contacte.

Aquest evident distanciament entre ells s'ha vist reflectit a la darrera intervenció televisiva de l'empresària. Durant l'emissió de Lazos de Sangre, un dels temes que més ha cridat l'atenció ha estat la vida sentimental de Rocío Jurado.

Captura del programa amb Carlos Herrera i Rocío Carrasco parlant
Rocío parla de la vida sentimental de la seva mare, però evita esmentar José Ortega Cano | e-noticies.cat, RTVE

Segons vam veure en un dels avanços d'aquest especial, Rocío no va tenir objeccions a fer broma amb Carlos Herrera sobre la seva possible paternitat. “Jo no sé si soc filla teva o de Carrasco, perquè això que tenia la meva mare…”, se sent dir a la televisiva amb un toc d'humor.

Tanmateix, i encara que la resta de tertulians sí que han volgut pronunciar-se sobre el matrimoni de la chipionera i José Ortega Cano, la concursant de Bake Off ha optat per mantenir-se'n al marge.

Tot apunta que la decisió que ha pres la televisiva té l'origen en la complicada relació que, segons ella, va mantenir la seva mare al costat del torero. De fet, durant l'emissió En el nombre de Rocío, la dona de Fidel Albiac va arribar a assegurar el torero no va donar “bona vida” a Rocío Jurado.

Rocío Jurado, Rocío Carrasco i José Ortega Cano, tots tres amb cares somrients en una foto d'arxiu
Rocío Carrasco va arribar a parlar dels problemes conjugals de la seva mare i Ortega Cano | Europa Press

“Ella durant el matrimoni ha patit molt. Crec que José Ortega Cano no va saber valorar la dona que tenia, amb qui s'havia casat. I penso que en determinats moments no s'ha comportat”.

A més, no va tenir pèls a la llengua a l'hora de narrar alguns dels episodis més durs i polèmics que va viure l'artista al costat del seu últim marit. Entre altres, quan el torero suposadament va fer fora de casa 'La más grande'.