Muntatge de Colate seriós al carrer i Rocío Carrasco i Fidel Albiac posant junts
GENT

Colate confessa la seva experiència amb la gran amiga de Rocío Carrasco i Fidel Albiac

Colate torna a asseure's en un plató de televisió per parlar de Paulina Rubio. Entrevista que podrem veure a '¡De Viernes!', aquest 5 de gener

Colate torna al focus mediàtic per parlar de la seva complicada relació amb Paulina Rubio, la gran amiga de Rocío Carrasco i Fidel Albiac. Declaracions que podrem veure al complet durant la pròxima emissió de ¡De Viernes!.

Des de fa anys, hi ha un fort enllaç entre aquesta coneguda cantant mexicana i Rocío. Tant és així que l'artista va tenir l'oportunitat de ser present a la boda de la televisiva i l'advocat.

Muntatge de Paulina Rubio posant traient llavis i Rocío Carrasco rient amb un micròfon
Rocío Carrasco i Paulina Rubio són grans amigues | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

Com s'esperava, Colate ha estat testimoni de la unió entre Paulina i aquest matrimoni. I tot arran de la relació sentimental que va mantenir amb la cantant durant més de 20 anys.

Ara, ha decidit tornar a trencar el seu silenci per parlar de la seva tempestuosa relació amb l'artista. I el lloc que ha escollit per explicar com ha estat la seva experiència amb l'amiga de Rocío Carrasco i Fidel Albiac ha estat el plató de ¡De Viernes!.

A l'espera que s'emeti aquesta esperada entrevista, el programa Vamos a ver ja ha ofert un avanç de què ens trobarem demà. S'hi pot sentir el germà de Samantha Vallejo-Nájera revelar una de les frases que li va dir el seu pare en relació amb l'artista: "T'arruïnarà la vida".

Colate parlarà de la seva experiència amb l'amiga de Rocío Carrasco i Fidel Albiac: "Aquesta dona t'arruïnarà la vida"

Encara que no podrà parlar de la seva relació amb Rocío Carrasco a causa del veto de Mediaset, Colate ha decidit tornar a asseure's en un plató de televisió. I tot per relatar el turment pel qual, segons ell, va haver de passar al costat de Paulina Rubio.

Però aquest dijous, com cada setmana, el matinal Vamos a ver ha ofert un avanç de la següent entrevista del programa presentat per Beatriz Archidona i Santi Acosta. S'hi pot sentir l'empresari parlar del seu matrimoni amb la mexicana:

"L'any 1999 conec Paulina", moment en què la mexicana encara tenia parella. Tanmateix, no va ser fins a 2007 quan Colate i l'artista van decidir casar-se.

Captura de '¡De Viernes!' amb Colate parlant
Colate torna a parlar del seu matrimoni amb Paulina Rubio | Mediaset

"Veia coses que no em quadraven.[…]Totes les dives han de ser capritxoses, però ella feia molts esforços per ser la millor", afegeix l'entrevistat a continuació

A més, Colate no ha tingut objeccions a assegurar que "hi va haver mans negres que em van tancar possibilitats de treballar". "El meu pare va ser l'última frase que em va dir a la seva vida: «Aquesta dona t'arruïnarà la vida»".

D'una altra banda, també parlarà sobre altres aspectes més personals, com ara un intent d'abús sexual que va patir quan era petit. "No ho vaig explicar mai a ningú. Crec que aquí va començar una mica la meva rebel·lia".

A finals de maig, l'exdona de Colate va tornar al nostre país per promocionar el seu nou treball musical. Moment que va aprofitar per deixar al descobert la bona relació que manté amb Rocío Carrasco: “L'estimo molt, és la meva germana”.

Captura de 'Y ahora Sonsoles' amb Paulina Rubio amb un micròfon a la mà i ulleres de sol
Paulina Rubio va assegurar que Rocío Carrasco és com una 'germana' per a ella | Atresmedia

"La relació que tinc amb Rocío Carrasco és una de les relacions d'amistat més boniques que he tingut a la meva vida", va assegurar Paulina al plató de Y ahora Sonsoles.

Però dies després, durant la seva intervenció al pòdcast Menudo Cuadro, la cantant va rebre un missatge de la dona de Fidel Albiac: "La meva rossa bella. Només et vull dir que t'admiro com a artista, com a l'estrella que ets".

"Que t'admiro com a dona, però que, sobretot, t'admiro com a persona perquè tens una llum, ets la noia daurada. Irradies felicitat i bondat. T'estimo, t'admiro i t'envio moltíssims petons, rossa bella meva", va afegir Rocío Carrasco a continuació.