Muntatge amb un primer pla de Rocío Jurado amb rostre neutre i José Ortega Cano i José Fernando Ortega seriosos pel carrer
GENT

Rocío Jurado estaria feliç per l'última cosa del seu fill amb José Ortega Cano

Rocío Jurado estaria molt contenta de veure la gran evolució que ha experimentat José Fernando els darrers mesos

No hi ha cap dubte que Rocío Jurado estaria molt feliç de veure tot allò que ha aconseguit José Fernando. Després de passar per una de les pitjors etapes de la seva vida, sembla que el fill de José Ortega Cano per fi ha aconseguit agafar les regnes de la seva vida. I n'és una prova unes imatges que han començat a circular per les xarxes socials.

El 2017, el vidu de 'La más grande' va prendre una de les decisions més importants i doloroses de tota la seva vida. En adonar-se dels mals hàbits que havia adoptat el seu fill després de la mort de l'artista, el torero es va veure obligat a intervenir-hi.

Molt a desgrat seu, el torero va decidir internar el fill de Rocío Jurado en una prestigiosa clínica especialitzada en salut mental, situada a la localitat madrilenya de Ciempozuelos.

José Ortega Cano amb el seu fill, José Fernando Ortega, pel carrer
José Ortega Cano va ingressar el seu fill a una clínica especialitzada en salut mental | Europa Press

Des de llavors, José Fernando ha estat vigilat constantment per l'equip mèdic del centre. Tot i que, des de fa un temps, aquests professionals han començat a notar “un gran canvi en el seu comportament”.

Tant és així que han optat per concedir una sèrie de privilegis al fill de Rocío Jurado. Entre ells, es troba abandonar el centre durant llargs períodes de temps.

Durant les vacances de Nadal, José Fernando ha tingut l'oportunitat de passar aquestes dates tan assenyalades amb José Ortega Cano. Però no ha estat l'únic que ha pogut gaudir de la seva companyia, i en són una prova les fotografies que han començat a circular per les xarxes.

Muntatge de José Fernando Ortega seriós amb una camisa blava i Rocío Jurado somrient amb un vestit taronja
El fill de Rocío Jurado ha experimentat un gran canvi en el seu comportament | e-noticies.cat, GTRES, Europa Press

Rocío Jurado estaria molt contenta de veure tot allò que ha aconseguit José Fernando: ha recuperat la seva vida

El fill de Rocío Jurado ha aconseguit dos dels seus objectius més importants: recuperar-se dels seus problemes i formar una família. Situació que, de segur, li hauria agradat presenciar a 'La más grande'.

Malgrat els constants alts i baixos pels quals ha passat la seva relació amb Michu, sembla que tots dos estan en un dels millors moments de la seva vida.

Abans de posar fi a 2023, José Fernando es va traslladar fins a l'Estadi Metropolità de Madrid per presenciar un partit benèfic en què van participar diverses figures conegudes. Acte a què va acudir per donar suport al seu pare, José Ortega Cano.

Post d'Instagram amb José Fernando Ortega, Michu i la seva filla asseguts a unes grades
José Fernando reprèn la seva relació amb Michu | Instagram, @cf.rosa.mohedanos.gloyro_11.11

Ara bé, no va anar sol. Tal com va transcendir aquell dia, Michu i la seva filla van decidir acompanyar-lo per donar suport des de les grades a aquesta causa.

Ara un compte d'Instagram ha rescatat tres imatges d'aquell dia. Instantànies que corresponen a l'àlbum personal de la parella i que la mateixa Michu ha compartit a les xarxes. Hi podem veure el fill de Rocío Jurado amb la seva parella i la seva filla.

Com es podia esperar, aquestes fotografies no han passat desapercebudes per als internautes. De fet, molts han destacat un petit detall: la gran semblança de la nena i Gloria Camila.

Uns altres, en canvi, han volgut felicitar el fill de Rocío Jurado i el torero pel bon estat que presenta. "José Fernando, quina alegria em fa veure't així de bé. La nena és una preciositat", ha assegurat una usuària.

Aquell dia, el jove no va tenir objeccions a l'hora de parlar d'alguns dels temes més polèmics de la seva família. Després d'assegurar que ha aconseguit deixar enrere tots els problemes amb Michu, es va pronunciar sobre la seva relació amb la seva germana Rocío.

"Sempre l'he estimada molt, la meva porta la té oberta", va assegurar José Fernando. A més, ha confirmat que la seva relació amb Ana María Aldón és bona: "Jo sí que parlo amb Ana María. Li desitjo tot el millor en el seu matrimoni amb Eladio".