Muntatge de José Ortega Cano amb ulleres de sol, Rocío Carrasco somrient i Gloria Camila i José Fernando Ortega junts
GENT

Rocío Carrasco va signar perquè José Ortega Cano pogués ser pare de Gloria Camila

Rocío Carrasco va explicar a través de la seva primera docusèrie quin va ser el paper que va exercir en el procés d'adopció dels seus dos germans

Rocío Carrasco es va convertir en una part fonamental en el procés d'adopció dels seus germans, Gloria Camila i José Fernando. Tant és així que, segons va confessar a la seva primera sèrie documental, va ser ella qui va signar els papers perquè José Ortega Cano pogués ser pare amb Rocío Jurado.

A hores d'ara, l'empresària i el torero no mantenen cap mena de relació. I tot a conseqüència dels continus conflictes que han protagonitzat després de la mort de 'La más grande'.

Muntatge de Rocío Carrasco són la cara seriosa a l'esquerra i amb Gloria Camila en un programa de Telecinco
Gloria Camila i Rocío Carrasco no mantenen cap mena de contacte | Telecinco, e-noticies.cat

Una situació que, com calia esperar, ha acabat perjudicant l'enllaç que existia entre Rocío Carrasco i els seus dos germans. Un tema del qual Gloria Camila va parlar al plató de Volverte a ver l'any 2020.

Tal com va confessar la influencer a Carlos Sobera, la relació amb la seva germana gran és pràcticament "inexistent". "Jo hauria tingut una conversa amb ella fa anys, però ja no perquè tinc la meva vida[…]. Quan jo era petita, la relació era bona. No sé què va poder passar perquè, de cop i volta, desaparegués".

Ara bé, això no va ser sempre així. L'any 1999, Rocío Carrasco es va convertir en una peça clau en l'adopció de Gloria Camila i José Fernando. Història que l'empresària va narrar durant el quart episodi de Rocío: contar la verdad para seguir viva.

Rocío Carrasco va signar perquè Ortega Cano pogués ser pare: "Jo estava encantadíssima"

Aquell any, José Ortega Cano i Rocío Jurado van poder fer realitat un dels seus somnis més grans: convertir-se en pares. Meta que no haurien aconseguit si no hagués estat per l'ajuda de Rocío Carrasco.

Segons va recordar l'empresària a la seva docusèrie, el 1999 va ser un any de molts alts i baixos. De fet, durant aquests 12 mesos, es va separar d'Antonio David Flores i va tornar a trobar l'amor al costat del seu marit actual, Fidel Albiac.

Rocío Jurado, Rocío Carrasco i José Ortega Cano, tots tres amb cares somrients en una foto d'arxiu
Rocío Carrasco va ajudar la seva mare i Ortega Cano amb el procés d'adopció dels seus fills | Europa Press

No obstant això, l'adopció dels seus dos germans és el que més il·lusió li va fer: "Jo estava encantadíssima que els nens vinguessin". "La meva mare tenia l'etapa coberta de maternitat, però José no. Jo era feliç perquè ella era feliç fent que José se sentís bé", va afegir Rocío Carrasco.

Tot seguit, la televisiva va confessar que va tenir un paper clau en el procés d'adopció de Gloria Camila i José Fernando, perquè sense la seva firma no haurien pogut portar els nens a Espanya:

"Per edat, si la meva mare i José no haguessin comptat amb ningú que els donés suport, no haurien pogut adoptar els nens. Calia la firma d'algú per assegurar que, en cas que a ells els passés alguna cosa, els dos nens es quedarien degudament atesos. Aquesta persona que signa soc jo".

Foto antiga d'Ortega Cano i Rocío Jurado subjectant uns joves Jose Fernando i Gloria Camila en un jardí de roses i tots molt contents
El 1999, Ortega Cano i Rocío Jurado van donar la benvinguda als seus dos fills | Europa Press

Finalment, el desembre d'aquell mateix any, Rocío Jurado i José Ortega Cano van presentar els seus fills amb Rocío i David Flores, els fills de Rocío Carrasco.

A més, la dona de Fidel Albiac va voler compartir amb tota l'audiència de Telecinco una anècdota divertida de la seva filla Rocío Flores. Moment que es va produir justament després de l'adopció.

"Ella volia ser la mare de tots dos, creia que la seva tieta, o sigui, Gloria Camila, és més petita que ella. Se li va ficar això al cap, encara que Ro és vuit mesos més petita. Sempre volia banyar-la, vestir-la i tot ".