Muntatge de fotos del rei emèrit Joan Carles I mirant a càmera seriós i una imatge de la reina Letizia i Jaume de Burgo darrere seu
GENT

La trucada de Joan Carles I a Jaime del Burgo veu la llum i Letícia surt esquitxada

Tal com han apuntat alguns mitjans, Joan Carles I va ser l'encarregat de tancar aquest escàndol de manera discreta

Joan Carles I es va posar en contacte amb Letícia i Jaime del Burgo per un tema relacionat directament amb la seva suposada relació sentimental. Una conversa que alguns mitjans com ara El Nacional acaben de treure a la llum.

Fa unes setmanes, van saltar totes les alarmes al voltant de l'actual reina d'Espanya arran de la foto que el seu excunyat va publicar al seu compte de X. S'hi podia veure la dona de Felip VI posant davant del mirall d'una cambra de bany.

Tanmateix, el que més va cridar l'atenció d'aquesta publicació va ser el text que va compartir l'exmarit de Telma Ortiz amb aquesta instantània.

Muntatge amb Jaume del Burgo amb ulleres i jaqueta, i Letizia somrient
Jaime del Burgo va revelar a les xarxes el seu suposat afer amb la reina | e-noticies.cat, Redes sociales, GTRES

"Amor, porto la teva pashmina, és com sentir-te al meu costat, em cuida, em protegeix. Compto les hores per tornar a veure'ns, estimar-te, sortir d'aquí. Teva", va escriure del Burgo, recordant les paraules que, segons ell, li va dir la nora de Joan Carles I.

A més, i per si no n'hi hagués prou, Jaime Peñafiel ha plasmat, gràcies a la col·laboració de l'advocat, aquesta suposada història d'amor en la seva última novel·la, Letizia y yo. Hi podem trobar tots els detalls sobre el seu presumpte aferamb l'actual reina d'Espanya

Des d'aleshores, i malgrat els intents de la casa reial per silenciar aquest tema polèmic, alguns mitjans de comunicació han tret a la llum una informació inesperada sobre això.

Tal com ha assegurat El Nacional, Joan Carles I es va posar en contacte amb Letícia i amb Jaime del Burgo només assabentar-se de la seva presumpta relació sentimental.

Joan Carles I hi va intervenir: va ser l'encarregat de mediar aquest escàndol

Joan Carles I estava al corrent de tot el que estava succeint entre Letícia i el seu excunyat. O això és el que, almenys, han assegurat alguns mitjans com ara El Nacional. Per això, només assabentar-se d'aquest escàndol, l'emèrit no va dubtar a intervenir-hi.

Tal com ha transcendit, aquest suposat afer ha passat per quatre etapes. A la primera, tots dos van mantenir una "relació amorosa des de 2002 fins a 2003", any en què l'experiodista va conèixer Felip VI.

Muntatge de Joan Carles I i Felip VI, tots dos amb el rostre seriós
Joan Carles I va intervenir per evitar el divorci del seu fill | GTRES, e-noticies.cat

Ara bé, l'any 2014, Felip i Letícia van estar a punt de divorciar-se. Malgrat que es va especular amb la possibilitat que les pressions que estaven rebent pel cas Nóos o per les polèmiques de Joan Carles I tinguessin alguna cosa a veure, res més lluny de la realitat.

Segons sembla, tot aquest assumpte estava directament relacionat amb la suposada infidelitat de Letícia a l'actual rei d'Espanya. Per això, a l'emèrit no li va quedar més remei que actuar.

Segons ha confirmat aquest mitjà, Joan Carles I estava al corrent de tot el que estava succeint després d'haver demanat investigar l'entorn de la seva nora. Una cosa que el va ajudar a frenar el divorci del seu fill.

Muntatge de la reina Letizia somrient amb els cabells solts i el rei Joan Carles I amb rostre neutre
Joan Carles I va arribar a un acord amb Letícia | e-noticies.cat, GTRES

Sembla que Letícia tenia pensat marxar de La Zarzuela per instal·lar-se als Estats Units, aparentment amb Jaime del Burgo. No obstant això, el monarca encara tenia un as a la màniga.

Joan Carles I va decidir parlar amb ella i li va explicar que, si abandonava el palau, ho hauria de fer sola. Per això, finalment, va decidir quedar-se per ser al costat de les seves dues filles.

A més, segons ha informat aquest mitjà, tots dos van arribar a un acord. El pare de Felip VI li va oferir el tron espanyol a canvi de no separar-se del fill. Una cosa que Letícia va acceptar immediatament.