Muntatge amb el rei Felip VI seriós, Letizia mirant cap amunt i Jaume del Burgo amb ulleres
GENT

El rei Felip passa a l'acció després de les novetats sobre Letícia i Jaime del Burgo

Diego Arrabal ha compartit amb tots els seus subscriptors de YouTube la important decisió que ha pres el rei Felip amb la seva dona

Felip VI ha decidit prendre cartes a l'assumpte després de tot l'enrenou que s'ha generat al voltant del presumpte affaire que haurien protagonitzat la reina Letícia i el Jaime del Burgo. O això és el que, almenys, ha assegurat el Diego Arrabal a través del canal de YouTube.

Fa unes setmanes, es van incendiar les xarxes socials després que l'exmarit de la Telma Ortiz publiqués una fotografia compromesa de la Letícia. Amb ella, l'advocat va voler deixar al descobert la suposada història d'amor que va viure amb la monarca en el passat.

Muntatge amb Jaume del Burgo amb ulleres i jaqueta, i Letizia somrient
Jaime del Burgo va revelar a través de les xarxes el seu suposat affaire amb la reina Letícia | e-noticies.cat, Redes sociales, GTRES

"Amor, porto la teva pashmina, és com sentir-te al meu costat, em cuida, em protegeix. Compto les hores per tornar a veure'ns, estimar-te, sortir d'aquí. teva", va escriure el Jaime del Burgo, recordant les paraules que, segons ell, li va dir la dona de Felip VI.

Tot i això, el que va acabar per fer saltar totes les alarmes ha estat Letizia y yo, el nou llibre escrit pel Jaime Peñafiel en col·laboració amb l'advocat. S'hi recull amb tot luxe de detalls aquesta presumpta història d'amor.

Ara, després de dies llegint tota mena d'informacions, el Diego Arrabal ha tornat al seu canal de YouTube amb una nova informació sobre els actuals reis d'Espanya. Tal com ha assegurat el paparazzo al seu últim vídeo, "Felip VI mana a espiar la reina Letícia".

Felip VI ha posat un espia a la seva dona, la reina Letícia: "Ha tingut els seus atacs de gelosia"

El Diego Arrabal ha compartit amb tota la comunitat de YouTube una darrera hora relacionada directament amb Felip VI. Tal com ha assegurat el fotògraf, tot apunta que l'actual rei d'Espanya hauria pres una decisió important amb la Letícia.

Des que va transcendir la suposada infidelitat de la reina, no han parat de sortir tota mena d'informacions sobre això. Tot i això, el youtuber s'ha centrat en un titular que l'ha cridat poderosament l'atenció: "El Felip sospita de la Letícia i l'ha fet espiar en viatges i sortides".

Captura de YouTube amb Diego Arrabal a l'estudi i amb un micròfon el 22 de novembre de 2023
Diego Arrabal comparteix una última hora sobre Felip VI | YouTube, Diego Arrabal Paparazzo

Després de posar els seus subscriptors en context, Arrabal ha volgut compartir amb ells la informació que ha publicat un mitjà de comunicació. Segons ha llegit el Diego en aquesta notícia, “el rei no volia un matrimoni amb infidelitats com el dels seus pares”.

"Diuen que la reina Letícia va deixar clar al rei Felip que no estava disposada a ser com la reina emèrita Sofia. Ella no aguantaria la més mínima infidelitat, però el Felip també ha tingut els seus atacs de gelosia".

Tot seguit, i després de narrar la història dels reis d'Espanya, el Diego Arrabal ha continuat llegint aquesta publicació. S'hi assegura que, en un d'aquests atacs de gelosia, el monarca "va decidir espiar la reina durant els seus viatges clandestins":

"En més d'una ocasió, han sonat les alarmes al cap del Felip. No només volia saber el motiu del viatge, sinó que també li interessava fins al detall més mínim del que feia i d'amb qui es veia".

Tot i que no s'esmenta en cap moment al Jaime del Burgo, després de conèixer el seu incendiari relat, tot apunta que les sospites de Felip VI podrien estar relacionades amb l'advocat.

Imatge del rei Felip i la reina Letizia durant el discurs de Leonor
Segons ha transcendit, Felip VI va enviar a espiar la reina Letícia | TVE

A més, el youtuber ha volgut fer un pas més enllà. Després de fer-se ressò de totes les informacions que han sortit a la llum sobre la reina Letícia, està convençut que hi ha d'haver algú darrere:

"Qui està darrere de tot això? Perquè aquí hi ha d'haver algú. De la nit al dia, no pot ser això barra lliure i que una part dels mitjans es dediquin a atacar… És tot com molt estrany".