Fotomuntatge de la reina Letizia i Jaume Peñafiel
GENT

Jaime Peñafiel torna a destrossar Letizia i revela com és realment

Jaime Peñafiel acaba de publicar el seu nou llibre 'Letizia y yo' i, amb les seves incendiàries declaracions, no ha deixat en gaire bon lloc la reina

TV3 està agafant el gust a portar convidats especialitzats amb la família reial. Si ahir la convidada especial al programa 'Tot és mou' presentat per Helena García Melero era Pilar Eyre, avui la cadena pública catalana ha comptat amb la col·laboració de Jaime Peñafiel.

El periodista acaba de publicar el seu llibre 'Letizia y yo' en què parla, evidentment, de la reina Letizia. Segons explica el mateix escriptor, és un llibre amable on parla de la vida de la dona de Felip VI.

Tot i això, Jaime Peñafiel ha dedicat unes paraules a Letizia que són de tot menys amables. D'aquesta manera, TV3 s'ha colat a casa de l'escriptor per poder parlar amb ell i que reveli a tota l'audiència com és realment Letizia.

Peñafiel deixa en molt mal lloc Letizia

Al seu llibre, Jaime Peñafiel parla de les virtuts, però també dels defectes de Letizia. I el cert és que les paraules que ha dit el periodista aquest dijous a la petita pantalla, no deixa en gaire bon lloc la reina d'Espanya.

Jaime Peñafiel la defineix com una persona "freda, orgullosa, cap alt, fràgil i gelosa". Entenem que davant d'aquestes dures declaracions, el periodista parla amb propietat, ja que coneix molt bé la reina.

Tot just després de parlar dels defectes de Letizia, l'escriptor ha volgut destacar també les seves virtuts. Jaime Peñafiel considera que Letizia és "bonica, fins i tot maca, és elegant, és culta, és disciplinada i l'eloqüent".

Tot i això, l'home ha volgut afegir un desafortunat adjectiu més que, segons ell, no es tracta ni d'una virtut ni d'un defecte. "És manaire com tota dona. Com ha de ser", ha sentenciat a la televisió de Catalunya.

Haurà llegit Letizia el llibre de Peñafiel?

Tenim resposta a la pregunta plantejada anteriorment. A la festa celebrada aquesta setmana a La Razón, li van preguntar a Letizia si ja havia llegit el llibre de Jaime Peñafiel. La resposta de la reina va ser clara: "Encara no".

Tot i això, la presentadora del 'Tot es mou' ha volgut preguntar-li a l'escriptor si vol que Letizia es llegeixi el seu llibre i, a més, si creu que la reina s'hi posarà en contacte després de llegir-se'l, en el cas que ho faci.

"No ho sé si se'l llegirà. M'imagino que tothom llegeix allò que fa referència a nosaltres mateixos. A més el llibre és respectuós, explico el que he d'explicar", ha conclòs Jaime Peñafiel.

Tant si Letizia decideix llegir el llibre com si no, segur que hi haurà moltes coses que no li faran gens de gràcia.