Imatge de Rocío Flores recolzada en el seu xicot Manuel Bedmar, tots dos posant
GENT

Rocío Flores sempre ha tingut clar quan serà mare amb Manuel Bedmar

Rocío Flores ha parlat en diverses ocasions sobre la seva futura maternitat amb la seva parella sentimental actual

Rocío Flores ha assegurat en diverses ocasions que un dels seus somnis més grans és ser mare amb Manuel Bedmar. No obstant això, i malgrat que encara no han fet el pas, la influencer sempre ha tingut molt clar quan vol que es produeixi.

Avui dia, aquesta parella està vivint una de les millors etapes de la seva vida. De fet, el seu compromís ha traspassat les barreres personals. El mes de juliol tots dos van posar en marxa Farmasi, el seu primer projecte empresarial en conjunt.

Es tracta d'un negoci amb què Rocío Flores i la seva parella venen i distribueixen productes de bellesa. Projecte empresarial que segons sembla continua funcionant a la perfecció.

Rocio Flores i Manuel Bedmar al Festival Starlite Occident a 11 d'agost de 2023 a Marbella
Rocío Flores i Manuel Bedmar estan passat per un dels millors moments de la seva vida | Europa Press

Ara, després d'esdevenir una empresària d'èxit, a la filla d'Antonio David Flores només li queda un somni per complir: ser mare. I d'això ha parlat públicament més d'una vegada.

A més, Rocío Flores també ha arribat a revelar quan pensa quedar-se embarassada per primera vegada. Una cosa de la qual l'exguàrdia civil estava al corrent.

Rocío Flores sempre ho ha tingut molt clar

Durant el seu pas per Supervivientes 2020, Rocío Flores va parlar sobre diversos temes relacionats amb la seva família, entre altres, de la seva complicada relació amb la seva mare. Tanmateix, una de les seves converses amb Ana María Aldón va ser la que va fer saltar totes les alarmes.

Tal com va confessar en aquell moment a la dissenyadora de moda, la seva intenció és ser mare "molt aviat". "Sí que és veritat que m'encantaria tenir un nadó", va assegurar la influencer, deixant sense paraules els seus companys d'edició.

Va ser en aquell moment quan la de Sanlúcar no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de donar-li la seva opinió sobre això. "Ets molt jove encara i el teu pare no té edat de ser avi", va dir a Rocío Flores.

Captura de Rocío Flores i Ana María Aldón a Cayo Paloma durant 'Supervivientes 2020'
Rocío Flores va confessar a Ana María Aldón a 'Supervivientes' que volia ser mare jove | Mediaset

A més, no va tenir objeccions a assegurar-li que l'exguàrdia civil "encara pot tenir algun nen més". "Ja som multitud", va respondre la xicota de Manuel Bedmar, entre rialles.

Ara bé, tan sols uns mesos després, Rocío Flores va canviar totalment d'opinió. A finals de 2021, la influencer va assegurar al plató d'El Programa de AR que havia estat el pitjor any de la seva vida. I no només per la separació d'Antonio David i Olga Moreno.

Així mateix, el retorn mediàtic de Carrasco i la suposada crisi per la qual estava passant la seva relació amb Manuel Bedmar van provocar que la jove prengués una decisió personal crucial.

Rocío Flores amb rostre seriós al carrer
Rocío Flores ha ajornat el seu somni de convertir-se en mare | Instagram, @rotrece

Per tant, encara que el seu desig més gran era tenir un nadó, va decidir ajornar-ho durant un temps. "Ara mateix no", va assegurar Rocío Flores amb rotunditat.

Avui dia, la influencer i la seva parella actual estan passant per una de les millors etapes del seu festeig. Per això no seria estrany que decidissin fer aquest pas tan important.

Sigui com sigui, és una notícia que Antonio David Flores espera amb els braços oberts. "A mi m'encantaria ser avi", va assegurar fa uns mesos el pare de Rocío Flores.