Muntatge amb les cares serioses de la princesa Letizia i el rei Felip VI
GENT

Descobreixen el nou problema de Letícia amb Felip que ella preferiria amagar

Segons Pilar Eyre, Felip VI no portaria gaire bé la gran popularitat de què gaudeix la reina Letícia

Ha sortit a la llum el nou problema que ha sorgit entre Letícia i Felip VI. Situació que, segons sembla, la mateixa reina ha intentat amagar per tots els mitjans. Una informació que diversos mitjans de comunicació han tret a la llum després de la darrera intervenció pública dels monarques.

Segons ha revelat l'experta a Casa Real, Pilar Eyre, durant tot el matrimoni, els reis actuals d'Espanya han passat per cinc grans moments delicats. Tant és així que en algunes ocasions s'ha arribat a plantejar el divorci. Però tot apunta que tots dos han sabut arreglar les seves diferències.

A través del seu canal de YouTube, la comunicadora ha explicat un per un tots aquests conflictes conjugals. Tot i això, el que ningú s'esperava és que l'últim s'hagi produït fa tot just uns dies.

La reina Letizia durant el XXV aniversari del diari La Razón
Letícia es va convertir en la protagonista principal del 25è aniversari de 'La Razón' | GTRES

El passat dimarts 21 de novembre, el diari La Razón va celebrar amb magnificència el seu 25è aniversari. I per a l'ocasió, aquest conegut mitjà de comunicació va organitzar una festa multitudinària. Esdeveniment en què, com era d'esperar, Letícia i Felip VI es van convertir en els convidats d'honor.

Durant tota la nit, els monarques van tenir l'oportunitat de relacionar-se amb la resta d'assistents. Tot i això, segons Pilar Eyre, va passar una cosa que no va sentar gens bé a l'actual rei d'Espanya.

El nou problema entre Letícia i Felip VI que ella preferiria amagar

Durant el 25è aniversari de La Razón, tots els focus es van posar sobre la reina Letícia, i això és una cosa que no li va sentar gaire bé el seu marit. O això és el que, almenys, ha revelat Pilar Eyre.

Des que l'experiodista va entrar a la Família Reial, ha esdevingut una de les integrants favorites de tots els espanyols. Tant és així que, a cada esdeveniment que va, aconsegueix eclipsar al mateix Felip VI.

Però el seu èxit rotund no només està relacionat amb el seu innegable gust per a la moda. Tal com vam poder veure a la festa de La Razón, Letícia es va mostrar molt propera amb tots els assistents. I prova d'això són les diferents publicacions que han aparegut a les xarxes socials.

Muntatge de fotos de Kiko Hernández amb el rei Felip i la reina Letizia Ortiz durant la trobada en un esdeveniment
Kiko Hernández va tenir l'oportunitat de fotografiar-se amb els reis d'Espanya | Instagram, @kikohernandeztv, e-noticies.cat

Famosos com Belén Esteban o Kiko Hernández van acudir als seus perfils d'Instagram per compartir les seves fotografies amb els monarques. Tot i això, i malgrat que Felip VI també es va mostrar molt accessible, una vegada més la seva dona va aconseguir convertir-se en la protagonista principal.

Una situació que, segons Pilar Eyre, no va sentar gens bé al monarca. Aquesta experta en Casa Real ha assegurat que durant aquesta celebració tothom va estar pendent de Letícia, però “gairebé ningú” del seu marit.

Malgrat aquesta escena, Felip va saber mantenir-se al seu lloc pel bé de la Corona Espanyola. Tot i això, tal com ha recordat l'escriptora, el rei “sempre ha sentit gelosia” de la seva dona. Situació que ha provocat algun enfrontament entre ells.

Iñaki Urdangarin amb l'infanta Cristina i la seva filla, Irene Urdangarin, a Vitoria
Altres de les grans crisis entre Letícia i Felip es va produir pel 'Cas Nóos' | GTRES

Una altra de les fortes crisis que, segons Pilar Eyre, s'hauria produït entre Letícia i Felip VI va tenir el seu origen en el Cas Nóos. Quan aquesta suposada trama de corrupció política va sortir a la llum, l'actual reina d'Espanya va exigir al marit renunciar a la família.

L'únic objectiu de l'experiodista era desvincular-se de tot aquest escàndol per poder salvar la Corona Espanyola. En aquell moment, la monarca va amenaçar el pare de les seves filles amb demanar-li el divorci.

No obstant això, Felip VI encara tenia un as sota la màniga. El dia del casament, Letícia va signar unes clàusules matrimonials que deia que, en aquest cas, Leonor i Sofia es quedarien a Zarzuela. A més, tindria dificultats per poder-les veure diàriament, motiu pel qual la reina es va replantejar la situació.