Muntatge de Joan Carles I amb rostre neutre i vestit negre i una imatge d'esquena saludant Juan Urquijo somrient en vestit negre i armilla marró
GENT

El tracte de Joan Carles a Juan Urquijo abans de saber que és xicot d'Irene Urdangarin

El rei emèrit i el gest que va tenir amb el xicot d'Irene Urdangarin abans de saber qui era

Juan Urquijo ha cobrat un protagonisme inesperat una setmana després de la boda de la seva germana. El cunyat de José Luis Martínez Almeida s'ha convertit en portada d'una revista per la seva relació amb Irene Urdangarin. Joan Carles, que va tenir ocasió de coincidir fa uns dies amb el xicot de la seva neta, va deixar una imatge que ara està sent analitzada.

El rei emèrit va arribar puntual el 6 d'abril passat a l'església madrilenya de San Francisco de Borja. Abans d'entrar al temple, Joan Carles va ser rebut pel nuvi, José Luis Martínez Almeida, i per altres convidats a l'enllaç. El pare de Felip VI, després d'estrènyer la mà del futur marit de Teresa Urquijo, va fer el mateix amb el germà d'ella.

La salutació comentada de Joan Carles i el xicot de la seva neta Irene

Crida l'atenció la salutació afectuosa que es va produir entre l'emèrit i el xicot de la seva neta. Breu però afectuosa. Joan Carles és cosí germà de l'àvia del jove, la princesa Teresa de Borbó-Dues Sicílies, per la qual cosa Urdangarin i Urquijo són cosins tercers.

La neta de Joan Carles va ser una de les grans absents a la boda de José Luis Martínez-Almeida. Amb tot, sí que hi va ser a través d'una videotrucada amb el germà de la núvia aquest dia tan especial per a tota la família. Irene va rebre multitud de fotografies i missatges mentre continuava amb el seu compromís solidari a Cambodja, país on va arribar la segona quinzena de gener.

Juan Carlos I d'esquena en vestit blau saludant Juan Urquijo somrient en vestit negre i armilla marró

Pocs sabien el dia de la boda la notícia que el gest entre Joan Carles i Juan Urquijo seria després analitzat amb lupa. Ha estat la revista de capçalera de la casa reial la que ha informat de la relació entre Juan Urquijo i Irene Urdangarin. Un vincle que va començar com una amistat i que després es va convertir en alguna cosa més.

Abans de l'enllaç entre l'alcalde de Madrid i Teresa Urquijo, el nom del germà ja havia aparegut a les revistes del cor al ser relacionat amb Victòria Federica. Fins i tot es va dir fa tres anys que va ser el seu primer amor.

Tot i això, el que unia els joves era una bonica amistat des de la seva infància. De fet, segons la publicació esmentada, va ser la mateixa filla de Jaime de Marichalar qui l'estiu passat va exercir de celestina amb la seva cosina i Juan en propiciar un retrobament.

L'enllaç familiar entre Joan Carles i el xicot de la seva neta

Irene, que està fent un voluntariat a Cambodja des de principis d'any, s'ha adaptat sense problemes a la seva nova vida. Mesos abans d'embarcar-se en aquest projecte solidari, Urdangarin es va instal·lar algunes setmanes a La Zarzuela. Una estada que es va justificar amb les visites a la seva àvia i amb la intenció de treure's el carnet de conduir.

Ara, s'ha sabut que hi havia un altre motiu de pes pel qual Irene passava temps a la capital; Juan, el germà de Teresa Urquijo. Malgrat la distància que en aquests moments els separa, tots dos estan molt il·lusionats.

Muntatge de fotos de primer pla d'Irene Urdangarin amb la bandera de Cambodja de fons

Serà quan Irene torni del país asiàtic quan decideixi què farà a curt termini a la seva vida. Tornar a Ginebra amb la seva mare o bé començar els estudis universitaris a Madrid per estar a prop de Juan.

➡️ Gent

Més notícies: