Muntatge d'Edmundo Arrocet somrient en vestit negre i corbata rosa, José María Almoguera amb rostre neutre i caçadora negra, Terelu Campos seria amb jaqueta negra i un cotxe

GENT

Edmundo Arrocet destapa què va fer José María Almoguera amb el cotxe de Terelu Campos

Edmundo Arrocet trenca el seu silenci i revela el succés impactant entre José María Almoguera i Terelu Campos

Edmundo Arrocet no ha trigat a treure profit del divorci de José María Almoguera i Paola i ha concedit una entrevista. Un altre cop, el malson del clan Campos reapareix per revelar com era la relació del fill de Carmen amb la resta de la família.

Una relació carregada de tensió on posa en relleu un episodi protagonitzat per José María i Terelu Campos. Segons relata l'humorista, en un dels seus molts enfrontaments, el fill de Carmen va destrossar el cotxe de la seva tieta.

Edmundo Arrocet afirma que José María Almoguera va destrossar el cotxe de Terelu Campos

Edmundo Arrocet s'ha sumat al carro de l'última polèmica que ha protagonitzat José María Almoguera després del divorci. Han estat molts els que han parlat del fill de Carmen, especialment Terelu Campos, que ha esclatat sense pietat contra el seu nebot.

Arran de la relació tensa que sembla que hi ha entre ells, el còmic ha trencat el seu silenci i ha aportat el seu granet de sorra. Ho ha fet, és clar, mitjançant una exclusiva per a la revista Diez Minutos, on ha explicat un episodi concret entre tieta i nebot. Segons relata, en una ocasió José María va destrossar el cotxe de Terelu.

Muntatge de fotos de Terelu Campos i Edmundo Arrocet, tots dos amb rostre seriós

"Terelu tenia un Mini i el nebot li'l va destrossar", explica a la seva entrevista, deixant clar que la relació entre ells no era gens bona. Edmundo afirma que ha conviscut de prop amb José María i que ha estat testimoni de múltiples desavinences entre la família.

Durant el temps en què va ser parella de María Teresa ha estat testimoni d'enfrontaments al clan carregats de tensió. José María ha resultat ser el membre més díscol i el que ha acabat traint la seva família, però especialment la seva mare.

Post de Deu Minutos amb la portada d'Edmundo Arrocet, Dani Alves, Joana Sanz, Isabel Pantoja i Terelu Campos del 17 d'abril de 2024

En aquest sentit, Terelu ha tret les ungles per la seva germana gran i ha esclatat contra el seu nebot. Fins i tot va arribar a afirmar que havia estat testimoni d'innombrables injustícies cap a Carmen per part de José María.

Això confirmaria la mala relació que Edmundo deixa caure a la seva entrevista entre tieta i nebot. Una tensió que arribaria al punt més àlgid, provocant que José María destrossés el cotxe de Terelu.

Edmundo explica que María Teresa va fer fora de casa seva José María Almoguera

L'humorista xilè sosté que al clan Campos no sempre regnava aquesta harmonia que han intentat vendre als mitjans. Sobretot a la imatge que Carmen ha volgut traslladar sobre l'amor incondicional que Teresa tenia cap al seu únic net home.

La col·laboradora sempre ha mantingut que el seu fill era “l'home de la seva vida”, però Edmundo afirma que no és del tot cert. Pel que sembla, van protagonitzar alguna discussió. També revela que "María Teresa va fer fora de casa el seu net".

Imatge de María Teresa Campos subjectada del braç del seu net José María Almoguera mentre passegen pel carrer

Segons explica Bigote, el 2015 José María se'n va anar a viure a la casa contigua al domicili de la seva àvia amb una xicota. Una idea que no va agradar a Carmen, que va fer tot el possible perquè aquesta convivència s'acabés.

"Escalfava el cap a María Teresa, fins que ella va decidir que marxessin de la casa", explica. En un principi, José María "es va enfadar amb la seva àvia, però sabia que la culpa no era d'ella", sinó de la seva mare per malmetre.

Muntatge de Terelu Campos a De Viernes amb una fotografia de José María Almoguera

A l'humorista no el sorprenen les declaracions recents del fill de Carmen contra la seva mare. Així com tampoc la posició que ha pres Terelu per defensar la seva germana esclatant contra el nebot. Encara més, afirma que "li han limitat l'existència" i que per això sent aquest "ressentiment" per la família.

Edmundo manté que no té gens de por de desemmascarar el clan Campos i que "no he explicat ni el 10 %". "Ho sé tot d'elles", adverteix, deixant clar que té molt més per explicar.

➡️ Gent

Més notícies: