Muntatge de Javier Tudela seriós amb una samarreta blanca, Makoke somrient amb un jersei negre amb cremallera, una conversa i una embarassada
GENT

Primeres paraules de Javier Tudela en publicar-se que Makoke podria estar embarassada

Javier Tudela trenca el seu silenci després de tots els rumors que apunten cap al possible nou embaràs de Makoke

Després de mesos ocupant un discret segon pla, Javier Tudela torna a l'actualitat social del nostre país. Moment que s'ha produït després de sortir a la llum diversos rumors que apunten cap al nou i possible embaràs de Makoke.

Fa només unes hores, el jove ha tornat al seu perfil d'Instagram per comentar l'última publicació de la seva mare. Publicació que ha estat la responsable del naixement de totes aquestes especulacions.

Makoke i Javi Tudela a Quines Vacances!

Hi podem veure Makoke vestida de flamenca i Gonzalo, el seu actual xicot, a la Feria de Abril 2024. La mare de Javier Tudela ha compartit dues imatges en què confirma la seva actual relació sentimental. "Per molts abrils al teu costat, t'estimo", ha escrit al costat d'aquestes instantànies.

Ara bé, el que més ha cridat l'atenció ha estat l'aspecte que mostra la col·laboradora de televisió. Molts no han pogut evitar fixar-se en la silueta de la model, apuntant així cap a un nou i possible embaràs.

Moment que Javier Tudela ha aprofitat per comentar la darrera publicació de Makoke. “Apuja'm la ràdio! Aquesta és la teva cançó”, són les primeres paraules que ha pronunciat el jove després de tot l'enrenou que s'ha generat al voltant de la mare.

Javier Tudela trenca el seu silenci després dels rumors que apunten que Makoke podria estar embarassada

Fent cas omís a totes aquestes especulacions, Javier Tudela no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de pronunciar-s'hi. Amb només set paraules, el noi ha deixat clar que no pensa participar en aquest joc.

"Apuja'm la ràdio! Aquesta és la teva cançó", ha escrit en l'última publicació de Makoke. Com s'esperava, la col·laboradora de televisió no ha trigat a reaccionar a les paraules del seu fill, i ho ha fet amb tres emoticones que representen el riure.

Post de Makoke a Instagram amb un vestit de flamenca blanc besant la seva parella i els comentaris el 16 d'abril de 2024

Per la seva banda, la mare de Javier Tudela ha preferit no pronunciar-s'hi per desmentir públicament aquesta informació. Gest que ha provocat que aquestes especulacions hagin augmentat de manera considerable.

Aquest dimarts, 16 d'abril, Makoke va fer saltar totes les alarmes amb l'última publicació que ha compartit al seu perfil d'Instagram. En aquesta publicació, la tertuliana de Telecinco ha presentat de manera oficial la seva parella sentimental actual.

Però el que veritablement ha provocat el naixement dels rumors esmentats sobre el seu possible embaràs ha estat la silueta confusa que mostra en aquestes instantànies.

Primer pla de Makoke feliç al musical de Whitney Houston

I encara que alguns han assegurat que la seva panxa és normal, altres, en canvi, no han pogut evitar fer una pregunta molt personal a la mare de Javier Tudela: "Estàs embarassada?".

"[La relació]va vent en popa amb la panxeta" o "està embarassada, quina panxa té", són uns altres dels comentaris que ha rebut la publicació de la col·laboradora de televisió.

Tanmateix, n'hi ha que asseguren que aquest embaràs no seria possible tenint en compte l'edat de la mare de Javier Tudela. "No crec que estigui embarassada perquè és de la meva edat, 55 anys, i ja no podem concebre fills", ha escrit una internauta.

No obstant això, n'hi ha que han volgut deixar de banda tots aquests rumors per felicitar Makoke per la seva nova relació sentimental. "Quina planta! Feu una grandíssima parella", ha assegurat una de les seves seguidores.

➡️ Gent

Més notícies: