Muntatge d'Irene Urdangarin amb els llavis estrets i una caçadora marró i la portada d'Hola! amb ella i Juan Urquijo junts
GENT

Qui és Juan Urquijo, el xicot d'Irene Urdangarin que té relació amb un polític

Juan Urquijo guarda parentiu amb la família d'Irene i, actualment, amb un conegut alcalde


Juan Urquijo s'ha convertit en el protagonista d'aquesta setmana per la seva relació amb Irene Urdangarin. Així ho confirma la revista de capçalera de l'emèrit dedicant la portada d'aquest dimecres a la il·lusió de la filla de la infanta Cristina.

Però, qui és el jove amb qui Irene ha estat vista en actitud afectuosa? Es tracta del germà de Teresa Urquijo, la dona recent de José Luis Martínez-Almeida, alcalde de Madrid. A més, Juan pertany al grup d'amics de Victòria Federica, que hauria actuat de celestina.

Juan Urquijo, el xicot d'Irene, és cunyat de l'alcalde de Madrid

Juan Urquijo i la filla d'Urdangarin van ser enxampats en actitud afectuosa passejant pels carrers de Madrid. Avui, aquestes fotos ocupen la portada de la revista ¡Hola!, en una exclusiva que aprofundeix sobre la relació dels dos joves.

Gràcies a això, se sap molt més sobre la identitat de Juan, el cognom del qual dona una pista sobre la família a què pertany. Es tracta del germà de Teresa Urquijo, la dona de José Luis Martínez-Almeida, que va celebrar el seu enllaç fa unes quantes setmanes. L'alcalde de Madrid és, per tant, cunyat del xicot d'Irene.

Primer pla d'Irene Urdangarin mirant a la càmera i somrient a Ginebra l'any 2023

La noia ha descobert l'amor amb aquest jove de 25 anys que, per lligams familiars, coneix des que era una nena. Recordem que l'àvia de Teresa i de Juan, és cosina germana de l'emèrit, per la qual cosa les dues famílies han estat molt unides.

A més, el jove pertany al grup d'amics de Victòria Federica, per la qual cosa va ajudar que la parella es retrobés. Va passar l'estiu passat mentre Irene era a Madrid. En una de les seves moltes sortides per la capital amb la influencer, aquesta va actuar de celestina i els va presentar.

Tweet de Hola! amb l'exclusiva d'Irene Urdangarin i Juan Urquijo el 17 d'abril del 2024

Segons publica la  revista, la connexió entre ells va ser immediata i van començar a veure's de manera habitual. Pocs mesos després van passar de l'amistat a l'amor i van iniciar una relació sentimental.

Juan és enginyer agrònom i parla francès i anglès. Igual que les cosines d'Irene, Leonor i Sofia, va posar rumb al Regne Unit per finalitzar els seus estudis. Allí va ingressar a la prestigiosa universitat Royal Agricultural University, on va estudiar Enginyeria Agrònoma.

A més a més, és un jove compromès i, com la filla d'Urdangarin, ha fet un voluntariat. En el seu cas, ho va fer després de llicenciar-se i la destinació escollida va ser Tailàndia.

Juan Urquijo està totalment integrat a la família

Res feia sospitar que aquell jove que saludava l'emèrit a la boda de l'alcalde de Madrid era el xicot d'Irene. Fins ara, la seva relació ha passat inadvertida, però cada cop va sortint a la llum molta més informació.

La parella fa pocs mesos que està de relació i ja s'ha hagut d'enfrontar a la distància. Poc després de ser vistos junts, la jove va posar rumb a Cambodja on es troba fent el seu voluntariat.

Irene Urdangarin amb la cara seriosa parlant per telèfon i amb les celles arrufades

Ara bé, tots dos estan decidits a lluitar pel seu amor i es mantenen ferms fins que tornin a retrobar-se de nou. Compten amb el vistiplau de les dues famílies, que han vist amb aquesta relació com els llaços entre elles s'han consolidat.

De fet, la infanta Cristina va ser una de les assistents a la boda de Teresa i Almeida, per la qual cosa van coincidir a l'esdeveniment. El jove ha mantingut un perfil baix i pràcticament va passar desapercebut a la boda de la seva germana. Sens dubte, si s'hagués conegut la seva relació amb la filla de la infanta, hauria eclipsat la parella en el seu dia més especial.

De moment, caldrà esperar el retorn de la filla d'Urdangarin per poder tornar-los a veure junts. Juan resideix a Madrid, de manera que l'estada d'Irene a la capital es podria allargar i fins i tot convertir-se en el seu lloc de residència.

➡️ Gent

Més notícies: