Fotomuntatge de Victòria Federica i el rei Joan Carles i una imatge de José Luis Martínez-Almeida i Teresa Urquijo
GENT

Pilar Eyre revela més secrets del casament d'Almeida i sentència Victoria Federica

Pilar Eyre ha destapat dues surrealistes situacions que es van viure al casament d'Almeida

Aquest dimecres 10 d'abril Pilar Eyre ha visitat TV3 i ha destapat més secrets sobre el casament d'Almeida. Fa tan sols un parell de dies, la periodista va publicar un vídeo al canal de YouTube donant les últimes hores sobre l'enllaç. Tot i això, ara ha revelat dos secrets més.

El casament entre José Luis Martínez-Almeida i Teresa Urquijo encara porta cua. I no precisament per les disfresses que portaven posades els convidats o el vergonyós xotis de la parella. Si no per dues situacions relacionades amb el rei Joan Carles que es van viure a l'església.

Pilar Eyre revela més secrets sobre el casament d'Almeida

Pilar Eyre ha explicat al Tot es mou, presentat per Helena García Melero, dos surrealistes episodis que es van donar a l'enllaç. Tots dos tenen a veure amb la presència del rei emèrit a la cerimònia. Segons la catalana, l'entrada del monarca a l'església va causar sensació entre els convidats.

"A mi em van explicar que quan va entrar Joan Carles a l'església que anava pel passadís central, allò era com Moisès obrint les aigües. Les senyores, quan passava, s'ajupien i els homes inclinaven el cap, era impressionant. A mesura que anava passant era com una onada de senyores", confessa Pilar Eyre.

No només amb això, la periodista ha destapat una altra situació surrealista. "Un altre moment impressionant va ser quan va sonar l'himne nacional. Totes les cares de tota la gent que estava al casament van mirar el rei, el qual estava amb la mà al pit".

Tal com manifesta Pilar Eyre, aquest darrer moment va ser completament impressionant, ja que "totes, totes, totes les mirades es van posar damunt del rei". Un gest que subratllaria que la dreta espanyola és completament joancarlista i dona l'esquena al rei Felip i a la reina Letícia.

Fotomuntatge de Pilar Eyre amb un palau de fons

Pilar Eyre sentència Victoria Federica

Al programa de TV3, Pilar Eyre també ha llançat un dard enverinat a Victoria Federica. No ho ha fet directament, però si tenim en compte les seves darreres paraules sobre la filla de la Infanta, només cal sumar 2+2. I és que la catalana ha parlat dels estilismes de les germanes d'Almeida.

"Jo prefereixo aquestes senyores que potser no l'encerten gaire amb els seus vestits... Que a aquestes influencers que van sensacionals, però és que no fan altra cosa que posar-se guapes i triar roba". Victoria Federica es dedica al sector de les xarxes socials, per aquest motiu, aquestes paraules es poden interpretar com un atac cap a ella.

A més, al seu últim vídeo de YouTube, Pilar Eyre també va criticar la germana de Froilán. "No entenc com Victoria Federica és influencer perquè ni tan sols és simpàtica". Unes demolidores paraules que la de Barcelona no va dubtar a abocar sobre la neta del rei Joan Carles.

➡️ Gent

Més notícies: