Muntatge de la infanta Cristina amb la seva filla Irene Urdangarin

GENT

L'últim problema d'Irene Urdangarin que la infanta Cristina no ha pogut evitar

Irene Urdangarin s'hauria vist embolicada en cert aldarull just abans de marxar a Cambodja

La Irene Urdangarin segueix centrada en el seu paper a Cambodja, on ja porta uns quants mesos. Tot i això, un incident que acaba de sortir a la llum, i que ni la mateixa infanta Cristina ha pogut evitar, podria entelar la seva felicitat.

La infanta ha tingut cura sempre de la imatge que donen els seus fills de cara al públic. Segurament, per evitar que els passi el mateix que als seus nebots, la Victòria Frederica i el Froilà.

Irene Urdangarin recolzant el cap a l'espatlla de Johanna Zott amb la mà a la barbeta i mirant a baix

Els dos joves han estat sempre considerats 'les ovelles negres' de la família, sobretot per les polèmiques que han anat protagonitzant. No obstant això, fins ara els Urdangarins s'han mantingut en un segon pla i han evitat fer parlar.

Sobretot la petita de la família, la Irene, que sempre ha estat molt protegida. Almenys, fins ara, quan aquest incident ens ha mostrat una cara de la noia que no esperàvem veure.

Pel que sembla, tot va passar en un restaurant, i just abans que la filla de la infanta Cristina posés rumb a Cambodja. Segons sembla, i segons han compartit des de Lecturas, diversos amics de la jove van arribar a encarar-se amb algun cambrer del local.

Irene Urdangarin, al punt de mira

"Vosaltres no sabeu qui som", els van dir en to amenaçador, entre molts altres atacs i retrets. Tot i que, això sí, deixen clar que la Irene no va tenir la culpa de res.

"Ella no va dir res, estava molt tranquil·la menjant i parlant amb una altra de les seves amigues", asseguren alguns dels presents.

Irene Urdangarin amb la cara seriosa parlant per telèfon i amb les celles arrufades

"Era una taula molt gran. Sí, hi era ella, però bé, estem acostumats a bregar amb aquest tipus de desacords i tracte", han explicat des de Lecturas, que han pogut contactar amb el restaurant en qüestió.

Fins ara la Irene Urdangarin ha demostrat ser una jove molt centrada, que busca seguir el seu propi camí i no vol saber res dels mitjans. Tot i que això no impedeix que en algun moment també es plantegés fer-se influencer i dedicar-se a les xarxes socials.

Una decisió que no feia gens de gràcia a la infanta Cristina, que recomanava a la seva filla prendre's un temps per trobar-se a si mateixa i saber què vol fer realment. I aquí era quan decidia posar rumb a Cambodja.

➡️ Gent

Més notícies: