Muntatge amb Jaime del Burgo amb una jaqueta grisa, la infanta Cristina amb rostre neutre i un munt de bitllets
GENT

Jaime del Burgo parla molt clar sobre l'herència que rebrà la infanta Cristina

Jaime del Burgo torna al focus mediàtic i deixa al descobert un escàndol relacionat amb la fortuna del rei emèrit

Jaime del Burgo ha tornat a trencar el silenci, però en aquesta ocasió per parlar de la suposada gran herència que rebrà la infanta Cristina a través del seu pare. Tal com ha assegurat l'advocat i que posteriorment ha recollit En Blau a la seva notícia, Joan Carles I estaria ocultant la seva "fortuna" a través dels "seus nets i filles".

Després d'anys amb la boca tancada, fa unes setmanes l'exmarit de Telma Ortiz va decidir no callar més. Tant és així que no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de fer públic el seu suposat afer amb la reina Letícia.

"Amor, porto la teva pashmina, és com sentir-te al meu costat, em cuida, em protegeix. Compto les hores per tornar a veure'ns, estimar-te, sortir d'aquí. teva", va escriure Jaime del Burgo al seu compte de X amb una imatge de la monarca.

La reina Letizia durant el XXV aniversari del diari La Razón
Jaime del Burgo va destapar el seu suposat affaire amb Letícia a través de les xarxes | GTRES

D'aquesta manera, l'empresari navarrès va deixar al descobert la presumpta relació extramatrimonial que va mantenir amb Letícia durant anys. Tot i això, l'experiodista no ha estat la seva única víctima.

Des de llavors, Jaime del Burgo ha estat compartint tota mena d'informació sobre la Casa Reial. A través de post i del llibre de Jaime Peñafiel, l'advocat ha posat sobre la palestra algunes de les suposades irregularitats que s'haurien comès dins de la monarquia espanyola.

Ara, tot apunta que li hauria tocat el torn a la infanta Cristina i a Joan Carles I. Després d'haver gaudit de l'últim aniversari de l'emèrit, pare i filla han esdevingut el centre de totes les mirades. I tot arran de les darreres confessions que ha fet el navarrès.

Imatge de Jaime del Burgo mirant a càmera amb el rostre seriós
Jaime del Burgo carrega contra altres membres de la Casa Reial espanyola | GTRES

Segons Jaime del Burgo, el rei emèrit no hauria abandonat Espanya després de sortir a la llum algunes de les seves irregularitats. Tal com ha assegurat l'exmarit de Telma Ortiz, la seva fugida a Abu Dhabi estaria directament relacionada amb la seva gran fortuna.

Una abundant quantitat de diners que, després de la seva mort, recaurien en mans de les infantes i els seus respectius fills. A més, l'empresari no ha tingut objeccions a treure a la llum un nou escàndol.

Tal com ha recollit En Blau, Jaime del Burgo ha assegurat que l'emèrit i Cristina estarien "utilitzant" els germans Urdangarin per "blanquejar" dos mil milions d'euros. Quantitat de diners que li correspondria de la seva herència.

Jaime del Burgo es pronuncia sobre l'herència que rebrà Cristina: "El que es pretén amagar és greu"

Jaime del Burgo ha tornat a la càrrega amb una nova i inesperada confessió sobre la fortuna del rei emèrit. Tal com ha confessat, “Joan Carles hauria de tornar i establir la seva residència a Espanya”.

El navarrès vol que torni al nostre país perquè no segueixi ocultant "als espanyols i a Hisenda la billonaria fortuna que deixarà en herència". "Si ja no l'ha transmès via donació", ha qüestionat.

Tot seguit, Jaime del Burgo ha deixat clar que "al rei emèrit no l'ha exiliat Felip", sinó que "ha fugit amb la complicitat de la família i del Gobierno".

Muntatge de Joan Carles I seriós amb vestit i la infanta Cristina somrient amb una jaqueta blanca
Jaime del Burgo posa el focus a Joan Carles I i la infanta Cristina | e-noticies.cat, Europa Press

A més, ha puntualitzat que "altres membres" de la Casa Reial també tenen la residència fiscal fora d'Espanya, "en països no subjectes a tributació per herència o successió". D'aquesta manera, ha posat el focus sobre la infanta Cristina qui, des de fa anys, té fixada la seva residència a Ginebra.

"El que es pretén amagar és greu: quant han guanyat des que Franco els triés els seus successors? Quan? Com? Qui rebrà o ha rebut què?".

Finalment, Jaime del Burgo ha volgut donar-los un consell una mica enverinat. "Teniu obligació de ser exemplars, ja que no tots som iguals davant la llei ni naixem amb les mateixes oportunitats".

"Ens xiulaven les bales mentre vosaltres us enriquíeu. Ara els que ens disparaven, governen. 'No vaig poder fer res per evitar-ho'… vaja si es podia, i amb la Constitució a la mà".