Fotomuntatge de la reina Letizia mig somrient al capdavant i de fons una imatge difuminada de la ciutat de Lleida
GENT

La reina Letícia reapareix a Lleida i les mirades es fixen en un detall de la cara

Un detall del rostre de la reina Letícia, que reapareixia aquest dimarts en un acte a Lleida, no ha passat desapercebut per a molts

Ja fa diverses setmanes que la Família Reial espanyola no deixa d'estar a l'ull de l'huracà mediàtic. De fet, està sent la mateixa reina Letícia qui s'està emportant la pitjor part.

Tot després que, el mes de desembre passat, Jaime del Burgo, exmarit de la seva germana Telma Ortiz, destapés una possible relació amb la reina. Aquest publicava una sèrie de tweets en què acusava Letícia d'haver mantingut una relació extramatrimonial amb ell durant els anys 2010 i 2011. Per això, segons les seves paraules, hauria estat infidel al rei Felip.

Unes acusacions que se sumaven a altres rumors recents que apuntaven que Felip VI podria ser homosexual. Després de tota aquesta rumorologia, Letícia ha reaparegut en un dels actes marcats per la seva agenda. La reina d'Espanya tornava a la vida pública aquest dimarts, 23 de gener, per visitar l'exposició de Juan Zamora a Lleida.

La reaparició de la reina Letícia a Lleida

Aquest dimarts, 23 de gener, ha tingut lloc la reaparició en públic de la reina. Letícia visitava Lleida amb motiu de l'exposició de Juan Zamora a la Fundació Sorigué de la ciutat catalana.

L'artista va ser guardonat amb Premi Fundació Princesa de Girona (FPdGi) Arts i Lletres l'any 2017. I aquest 2024, amb motiu del Tour del Talent que organitza la ciutat de Lleida fins al pròxim 25 de gener, Juan Zamora presentava l'exposició 'La vida en emergència'.

Fotografia de la reina Letícia a l'exposició de l'artista Juan Zamora a Lleida de dimarts, 23 de gener de 2024
La reina Letícia es deixava veure a l'exposició de l'artista Juan Zamora a Lleida aquest dimarts | Europa Press

El detall de Letícia que no ha passat desapercebut

Tot i això, hi ha hagut un detall a la cara de la reina d'Espanya que no ha passat desapercebut per a molts. I és que la cara de Letícia no ocultava el cansament, probablement a causa de les polèmiques que no deixen de ser a l'ordre del dia.

Des que Jaime del Burgo, exmarit de la germana de la reina Telma Ortiz, revelés que, suposadament, havia estat amant de la reina. Uns fets que haurien succeït abans i durant el seu matrimoni amb el rei Felip, per la qual cosa li hauria estat infidel. Tot i això, des de la Casa Reial encara no s'ha confirmat ni desmentit aquesta informació.

Foto de la reina Letizia durant la visita a l'exposició de Juan Zamora a la Fundació Sorigué de Lleida
La reina Letícia ha cridat l'atenció per un detall a la cara | Europa Press

Tot i el cansament que li produirien aquestes acusacions constants cap a la Família Reial i la seva persona, Letícia s'esforçava per somriure i ser part de l'esdeveniment d'aquest dimarts, que tenia lloc a la ciutat de Lleida.

De fet, Pilar Eyre destapava fa uns dies que la reina estaria "devastada i enfonsada" després del sorgiment d'aquestes acusacions per part de Jaime del Burgo. Una preocupació que també s'hauria traslladat fins a la Corona.

"A la Casa Reial estan preocupadíssims, en absolut s'ho prenen com a simples rumors que ja passaran. No saben què fer, no saben com afrontar-ho i estan molt preocupats", assegurava a TV3 dimecres passat, 17 de gener.

I és que, com apuntava Eyre, es tracta d'una època molt "intensa pel que fa a la rumorologia" que afecta de ple la reina d'Espanya. Una cosa que, fins ara, amb prou feines havia passat, i que omple de preocupació la reina, com es pot entreveure a través del seu rostre.