Muntatge d'un primer pla de Sergio Ramos seriós i una imatge al costat de Pilar Rubio i els seus fills
GENT

Sergio Ramos: què ha passat amb els seus fills i per què tothom parla sobre ells

Sergio Ramos reapareix sense la companyia dels seus quatre fills per fer oficial la seva sortida del 'Sevilla F.C.'

Sergio Ramos ha reaparegut aquest matí després que s'hagi fet oficial la sortida del Sevilla FC. I ho ha fet per participar en una roda de premsa, on ha resolt tots els dubtes que s'han generat al voltant d'aquesta decisió inesperada i molt comentada.

Tot i això, i encara que el futbolista ha estat el protagonista d'aquest esdeveniment, no hi ha cap dubte que els seus fills s'han convertit en el centre de totes les mirades.

Sergio Ramos somrient en vestit marró i samarreta negra

Durant aquests darrers mesos, els rumors sobre la possible ruptura sentimental entre Sergio Ramos i Pilar Rubio no han deixat de sonar amb força. Unes especulacions que aquest dimarts, 18 de juny, han tornat a ressorgir.

Tal com hem pogut veure en aquesta roda de premsa, ni la col·laboradora de televisió ni els seus quatre fills han estat presents en aquest moment tan important per al futbolista. Gest amb què han pogut deixar al descobert el distanciament que, segons sembla, existeix entre ells des de fa mesos.

El 16 de novembre passat es van encendre totes les alarmes al voltant d'aquesta parella mediàtica. Aquell dia, Serio Ramos va acudir la gala de Premis Latin Grammy 2023 sense la companyia de la seva dona.

Sergio Ramos somrient en jersei negre i marró al costat de Pilar Rubio somrient amb caçadora negra

A partir d'aquell moment, es va començar a especular amb la possible separació del futbolista i Pilar Rubio. Tant és així que, els dies posteriors, diverses persones del cercle més proper a la model no van tenir objeccions a pronunciar-se al respecte.

Tal com van assegurar, la col·laboradora de televisió no estaria gaire còmoda vivint a Sevilla, motiu que estaria darrere de la suposada crisi del matrimoni. “Ha cedit i ha intentat adaptar-se a moltes aficions de Sergio, però al final no troba el seu lloc”.

Sergio Ramos s'acomiada del 'Sevilla FC' sense la presència de la seva dona i els fills

Tot i que l'equip sevillà li ha proposat de continuar formant part de la seva plantilla, Sergio Ramos ha decidit declinar la seva oferta. Per això, i després de complir la clàusula de permanència d'un any, ha volgut anunciar oficialment la seva sortida a través d'una roda de premsa.

Aquest dimarts, a les 11.00 hores, el futbolista ha respost totes i cadascuna de les preguntes que li han fet els diferents mitjans de comunicació del nostre país. Una situació que ha hagut de bregar en solitari, ja que ni la seva dona ni els seus fills han estat allà per donar-li el seu suport.

Sergio Ramos parlant en vestit marró amb les mans juntes i un micròfon davant

Entre altres coses, Sergio Ramos ha deixat clar que és una “decisió personal i familiar”. Paraules amb què ha tornat a posar sobre la palestra els problemes que, segons sembla, ha tingut amb Pilar Rubio des que es van mudar a Sevilla amb els seus fills.

A més, i després de sortir a la llum que estaria considerant la possibilitat de fitxar per un equip dels Estats Units, el futbolista ha estat molt clar sobre això:

“No vaig anar a Dallas perquè tingués algun vincle de cara al futur. És veritat que els Estats Units són un país que a nivell familiar diu molt. A hores d'ara, no hi ha res amb cap equip de cap lloc”.

Per la seva banda, tot i la seva decisió, José María del Nido Carrasco ha volgut dedicar-li a Sergio Ramos unes boniques paraules de comiat.

“És un dia trist perquè se'n va Sergio del Sevilla. Estic convençut que és un fins després i sempre tindrà la porta oberta per tornar. Gràcies per la teva professionalitat i per estirar el carro en una temporada tan complicada”, ha dit el president del Sevilla FC.

➡️ Gent

Més notícies: