Muntatge de Laura Madrueño somrient, Ana Rosa Quintana seria en samarreta blava, un comentari i el logotip de Telecinco
GENT

El comentari de Laura Madrueño sobre Ana Rosa Quintana que Telecinco no ha oblidat

Laura Madrueño va confessar públicament el que pensa d'Ana Rosa Quintana i el paper que ha tingut en la seva carrera

Laura Madrueño s'ha sincerat com mai sobre la seva etapa a Telecinco. La madrilenya s'ha convertit en la cara visible de Supervivientes, però no oblida els seus orígens. Actualment, també col·labora amb Ana Rosa Quintana, a qui recentment ha esmentat en una de les seves últimes entrevistes.

Per a la Laura, el paper que ha tingut la comunicadora ha estat fonamental en la seva carrera. “Té aquesta part de mare per a mi”, ha estat el comentari sobre Ana Rosa que Madrueño li ha dedicat i que Telecinco no ha oblidat. Tant és així que la Laura ha passat a ser una col·laboradora més del programa vespertí.

Primer pla de Laura Madrueño amb rostre somrient

Laura Madrueño se sincera sobre Ana Rosa Quintana

L'enlairament de Laura Madrueño a Mediaset ha estat meteòric. De ser la noia del temps de Telecinco ha passat a presentar un dels programes estrella de la cadena. Sempre humil i amb un gran somriure, la madrilenya ha demostrat que és capaç de bregar amb qualsevol format.

Tot i el seu èxit, no oblida els seus orígens ni tampoc les persones que l'han ajudat a convertir-se en allò que és. Si fa poc va lloar Pedro Piqueras, en aquesta ocasió ha tingut unes paraules boniques cap a Ana Rosa Quintana. “Ana Rosa té aquesta part de mare per a mi”, era el comentari que la Laura ha fet sobre la veterana presentadora.

Muntatge d'Ana Rosa Quintana somrient amb abric vermell i Laura Madrueño somrient amb vestit negre

Un comentari i unes paraules carregades de reconeixement que Telecinco no ha oblidat, ni tampoc la mateixa Ana Rosa. De fet, quan Quintana va estrenar TardeAR va voler comptar amb la Laura com una de les col·laboradores. Cada tarda avançava el pronòstic del temps mostrant aquesta complicitat amb la presentadora.

Captura de 'TardeAR' amb Frank Blanco somrient en vestit blau i Laura Madrueño somrient amb vestit groc i les mans juntes

Tot i això, el seu paper com a conductora de Supervivientes la va obligar a acomiadar-se del programa vespertí. Tot l'equip de TardeAR va voler desitjar-li el millor i la va acomiadar amb una gran tristesa. “Gràcies per tot, ha estat una etapa meravellosa”, arribava a dir Madrueño sense poder contenir les llàgrimes.

L'únic que no va aclarir la meteoròloga és si continuarà després de tornar d'Hondures. Un cop finalitzat Supervivientes, la Laura es prendrà unes vacances que aprofitarà per estar al costat dels seus.

Laura Madrueño confessa el que Ana Rosa Quintana significa per a ella

Ana Rosa té un gran pes dins de Mediaset i la Laura n'és molt conscient. La seva llarga trajectòria l'avala i per a molts és tot un referent. També per a Madrueño que no va dubtar a confessar la bona relació que hi manté amb ella.

“La coneixia des de fa moltíssims anys, des que va començar a El programa de Ana Rosa”, va comentar en una ocasió. “Sempre he dit que Pedro Piqueras ha estat el meu pare televisiu, doncs Ana Rosa té aquesta part de mare per a mi”, va afegir. “Hem après d'ella moltes generacions”, va sentenciar.

Captura de 'TardeAR' amb Ana Rosa Quintana seria des de plató i Laura Madrueño parlant des de la platja d'Hondures l'11 de març de 2024

Amb aquestes paraules, reconeixia públicament el que significa Quintana per a ella i el paper que ha tingut en la seva carrera televisiva. Però aquest afecte també ha estat correspost per la mateixa Ana Rosa.

Molt abans que la Laura passés a col·laborar a TardeAR, havien coincidit al programa matinal de Telecinco. Després de publicar el seu primer llibre, Somos agua, Ana Rosa va voler tenir un gest amb Madrueño i va lloar públicament el treball de la seva companya.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb el rostre molt somrient en un photocall

Les seves paraules i reconeixement van fer emocionar la Laura, que va haver de fer un gran esforç per contenir les llàgrimes. I és que, per a ella, que la presentadora tingués aquell gest amb ella va tenir un gran significat.

Des de llavors han mantingut una relació cordial que encara es manté en el temps. Ara, caldrà esperar el setembre per veure si la Laura continua com a col·laboradora d'Ana Rosa o si els seus camins s'acaben separant.

➡️ Gent

Més notícies: