Muntatge de Sergio Ramos i Pilar Rubio el dia del casament, un cor trencat i interrogants
GENT

Els amics de Pilar Rubio aclareixen si la seva crisi amb Sergio Ramos té solució

Part del cercle més proper a la parella ha trencat el seu silenci per parlar sobre els rumors de distanciament entre Pilar Rubio i Sergio Ramos

L'entorn més proper a Pilar Rubio ha decidit fer un pas endavant per aclarir, d'una vegada per totes, si la seva crisi amb Sergio Ramos té solució o no. Declaracions que ha publicat en primícia el mitjà digital Vanitatis.

En els darrers dies, s'ha especulat amb una possible ruptura sentimental entre l'esportista i la dona. I tot arran de la seva intervenció a la gala de Premis Latin Grammy 2023.

El 16 de novembre passat, Sergio Ramos va acudir a aquest important esdeveniment de música llatina acompanyat d'una jove que no era Pilar Rubio. Tot i això, tal com es va saber aquell dia, es tractava de Miriam, la germana del futbolista.

Sergio Ramos i la seva germana, Miriam Ramos, al photocall dels Latin Grammys 2023
Pilar Rubio no va anar amb el seu marit als Grammy | GTRES

Tot i que aquesta dada no va impedir que sortissin a la llum alguns rumors relacionats amb el seu matrimoni. Tant és així que diversos mitjans han apuntat a la possible existència de terceres persones per part de l'esportista.

Ara, i amb aquest tema ressonant amb força, Vanitatis ha tingut l'oportunitat de parlar amb algunes persones del cercle més proper de Pilar Rubio sobre aquest delicat tema conjugal.

L'entorn de Pilar Rubio es pronuncia sobre la suposada crisi matrimonial

Tot i que diversos comunicadors han desmentit una crisi entre Pilar Rubio i Sergio Ramos, l'entorn de la televisiva ha decidit trencar el silenci. Algunes persones properes a la televisiva s'han posat en contacte amb Vanitatis per compartir amb ells tota la informació que manegen.

Segons han deixat entreveure aquestes fonts, els possibles problemes en el matrimoni tindrien l'origen en el canvi de domicili. El 6 de setembre passat, va tenir lloc la presentació oficial del futbolista al Sevilla. Esdeveniment a què va acudir la família al complet.

Imatge d'arxiu de Pilar Rubio i Sergio Ramos posant a un photocall
Pilar Rubio i Sergio Ramos són al centre de les notícies de cor | Europa Press

Amb aquest gest, tant Pilar Rubio com el seu marit van aconseguir calmar els rumors de crisi que feia mesos que ressonaven amb força. Tot i això, després de l'absència de la madrilenya als Grammy, han tornat a convertir-se en el centre de totes les mirades.

Tal com ha revelat el cercle més proper a la parella, la col·laboradora de televisió no tindria gaires amics a Sevilla. Situació que està complicant la seva estada a aquesta ciutat.

Pilar Rubio, amb rostre neutre, amb el mar de fons
Persones properes a Pilar Rubio asseguren que Sevilla no és casa seva | RTVE

A més, han assegurat que no confien que "les coses" s'arreglin tan fàcilment. "No pinten bé. Pilar Rubio és una dona independent en tots els sentits, ha cedit i ha intentat adaptar-se a moltes aficions de Sergio, però al final no troba el seu lloc".

D'altra banda, aquestes fonts han assegurat amb rotunditat que "Sevilla no és casa seva" i que ella és molt "més urbanita" que el seu marit. Cosa que està dificultant l'adaptació de la televisiva a la nova llar.