Florentino Pérez en primer pla amb Sergio Ramos al fons amb la samarreta del Reial Madrid
FUTBOL

Florentino Pérez demana el fitxatge de la sensació de l'Eurocopa, el nou Sergio Ramos

Florentino no es perd l'Eurocopa i troba un tresor

El Reial Madrid, sota la direcció de Florentino Pérez, està sempre a la recerca dels millors talents per reforçar el seu equip. El president ja ha aconseguit el fitxatge de Mbappé per a la temporada que ve, però en vol més. Segueix molt atent a totes les oportunitats de mercat i la darrera arriba directament des de l'Eurocopa, on ha aparegut un defensor que recorda molt Sergio Ramos.

Sergio Ramos es va unir al Reial Madrid el 2005, provinent del Sevilla, i ràpidament es va convertir en una figura central a la defensa de l'equip. Va guanyar infinitat de títols, a més de convertir-se en capità i líder indiscutible al camp. La seva capacitat per marcar gols crucials i la seva forta presència defensiva ho van fer un ídol per als aficionats blancs.

Tot i això, una sèrie de discrepàncies amb Florentino Pérez a l'hora de renovar el seu contracte el van empènyer a sortir. Se'n va anar al PSG i, posteriorment, de tornada al Sevilla, equip del qual avui mateix s'ha acomiadat. Mentrestant, el Reial Madrid continua buscant el seu hereu i sembla que l'ha trobat a l'Eurocopa.

Sergio Ramos en primer pla

Florentino Pérez, pendent de l'Eurocopa

El Reial Madrid ha mantingut el seu estatus com un dels clubs més reeixits del món, amb Carlo Ancelotti guiant l'equip cap a nous èxits. Tot i això, la necessitat de rejovenir la plantilla és evident. Amb jugadors veterans a la defensa i alguns enfrontant problemes de lesions, Florentino Pérez busca incorporar sang nova per mantenir-se competitiu en totes les competicions.

En aquest sentit, Florentino Pérez busca reforçar la defensa amb joves promeses que puguin seguir els passos de llegendes com Sergio Ramos. I, per a la seva alegria, l'Eurocopa ha presentat un defensor que reuneix totes les característiques per ser el nou líder de la defensa del Reial Madrid. Sí, perquè als seus 22 anys, Riccardo Calafiori està enlluernant tothom.

Riccardo Calafiori, el nou Sergio Ramos, agrada a Florentino Pérez

Riccardo Calafiori, un talentós lateral i central italià, és la revelació de l'Eurocopa. Només ha jugat un partit, però el seu rendiment ha estat excel·lent i la presència física ha cridat molt l'atenció. Aquesta temporada ha brillat a les ordres de Thiago Motta al Bologna, i el Reial Madrid podria ser el següent pas a la seva carrera.

L'interès de Florentino Pérez a Riccardo Calafiori reflecteix la seva estratègia de rejoveniment defensiu. Amb la possible incorporació de Calafiori, el club busca no només enfortir la seva línia de fons, sinó també trobar un jugador que pugui desenvolupar un impacte a llarg termini. Amb la seva versatilitat i habilitats tècniques, es perfila com un jugador que podria continuar el llegat de defensors icònics del Reial Madrid, com Sergio Ramos.

Això sí, el fitxatge no serà fàcil, ja que Riccardo Calafiori està valorat en 30 milions d'euros i n'hi ha més interessats. Amb 2 gols i 5 assistències a 30 partits de la Serie A, s'ha posicionat com un dels defenses més prometedors del món. Precisament per això, si fa una bona Eurocopa, podria acabar al Reial Madrid.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: