Muntatge de Pilar Rubio amb rostre neutre i llavis vermells al costat de Sergio Ramos somrient en vestit blau i corbata vermella, el braç amb un rellotge desenfocat i diners
GENT

Pilar Rubio es gasta 17.000 euros per tancar la crisi amb Sergio Ramos

Pilar Rubio ha sorprès Sergio Ramos obsequiant-lo amb un regal luxós, coincidint amb el seu aniversari de boda

Pilar Rubio i Sergio Ramos estan de celebració. La parella més mediàtica del futbol espanyol acaba de celebrar cinc anys de casats. Enmig de rumors de crisi entre Pilar i Sergio, la col·laboradora d'El Hormiguero ha aclarit tots els dubtes.

I ho ha fet gastant-se 17.000 € en un regal per al futbolista sevillà. Un gest amb què posa fi a les especulacions sobre la seva relació amb Ramos. El matrimoni no pot estar més unit i ho han volgut celebrar amb tots els seus seguidors.

Imatge primer pla de Pilar Rubio a la presentació de 'El Mejor' a Madrid, el maig de 2023

Pilar Rubio es gasta una gran suma de diners en Sergio Ramos

Pilar Rubio sorprenia el cap de setmana passat amb una foto amb Sergio Ramos. Després dels rumors que apuntaven a una possible ruptura, la col·laboradora ha fet un pas endavant. Malgrat que fa poc va negar la separació, ara ha anat molt més lluny.

Pilar s'ha gastat 17.000 € en un regal fabulós per a Sergio amb motiu del seu cinquè aniversari de boda. Un desemborsament de diners considerables amb què, a més de sorprendre el seu marit, ha tancat els rumors de crisi en el seu matrimoni.

Rubio publicava el 15 de juny passat dues instantànies amb Ramos per celebrar un any més de matrimoni. “Celebrant 5 anys de casats… Quina sort compartir la vida!, per continuar celebrant, somrient, i gaudint de nosaltres i els nostres”, escrivia. “Feliç aniversari, estimat, t'estimo!”, finalitzava.

No obstant això, el que crida l'atenció d'aquestes instantànies no és que tots dos mostrin com estan d'enamorats, sinó el rellotge que Sergio porta al canell. Es tracta d'una peça luxosa per a col·leccionistes de la marca Hublot Spirit of Big Bang. Un objecte el preu del qual arriba fins als 17.000 € i amb què Pilar ha volgut sorprendre el seu marit.

Sergio Ramos somrient en jersei negre i marró al costat de Pilar Rubio somrient amb caçadora negra

El sevillà és un gran apassionat dels rellotges i compta amb diversos d'aquests a la seva col·lecció. Tots són peces exclusives, lluny de l'abast del comú dels mortals. En aquest cas, ha estat Pilar qui ha desemborsat una gran suma per celebrar el seu matrimoni amb Sergio.

Una prova de com està d'enamorada del futbolista i de com és de sòlid el seu matrimoni malgrat els rumors de crisi.

Sergio Ramos i Pilar Rubio celebren el seu aniversari de boda

Cinc anys han passat des d'aquell 15 de juny de 2019, quan Pilar Rubio i Sergio Ramos es van donar el 'sí, vull'. D'aquesta manera posaven el colofó a 11 anys de relació. Des de llavors, tots dos han format una família amb els seus quatre fills.

Tanmateix, la seva relació sempre ha estat envoltada de rumors de crisi. L'última fa uns mesos, quan Sergio va ser fitxat pel Sevilla. Des d'aleshores, les absències de Pilar en dies clau per al futbolista van alimentar les especulacions sobre una ruptura imminent.

Hi havia qui apuntava que la presentadora no havia portat gens bé deixar París per mudar-se a la capital sevillana. Això, sumat a les teories de la tensa relació amb la família de Sergio, va alimentar una suposada crisi en el matrimoni.

Fins i tot es va parlar de l'aparició de terceres persones. Rumors que van posar la parella al focus mediàtic durant mesos.

No obstant això, encara que sempre han evitat pronunciar-se sobre la seva vida íntima, Pilar ha desmentit categòricament que hi hagi separació. Ho ha fet en alguna entrevista i, ara, davant dels seus més d'11 milions de seguidors amb un missatge d'amor cap a Ramos.

“Quan sentim aquestes coses, ho veiem com si fos una telenovel·la aliena totalment a nosaltres”, va arribar a confessar. Ara bé, no pot evitar sentir preocupació per com aquestes notícies puguin arribar a afectar els seus fills.

Afortunadament, el matrimoni viu una realitat molt diferent a casa seva. Una on regna l'amor entre Pilar i Sergio i que ja dura més d'una dècada.

➡️ Gent

Més notícies: