Fotomuntatge de Pilar Rahola i Josep Cuní amb un fons gris
GENT

Josep Cuní destapa tota la veritat sobre la relació amb Pilar Rahola i ella esclata

Josep Cuní va ser un dels convidats de l'últim programa de la temporada de 'Col·lapse', presentat per Ricard Ustrell

Josep Cuní i Pilar Rahola han treballat plegats durant molts anys. Durant la seva etapa a Els matins de TV3, tots dos van formar el duo perfecte. Les seves petites baralles i la seva naturalitat van ser dos dels ingredients clau per convertir-se en una de les parelles televisives més estimades.

Tot i això, són molts els que s'han preguntat sempre com era la relació entre Josep Cuní i Pilar Rahola fora dels platós. I actualment? Doncs bé, va ser el presentador qui va aclarir tots els dubtes aquest dissabte passat al programa Col·lapse.

Josep Cuní destapa la seva veritable relació amb Pilar Rahola

Com no podia ser d'una altra manera, durant l'entrevista, Ricard Ustrell no va poder evitar preguntar a Josep Cuní sobre Pilar Rahola. En aquest sentit, el presentador de Col·lapse va voler conèixer la relació de Josep Cuní amb la columnista durant la seva etapa a TV3.

"Es va crear de forma espontània. Hi havia una part del públic que pensava que això era assajat, però la Pilar i jo, fora d'antena, no hem parlat mai de les coses que fèiem al plató. Això sortia així, espontàniament", va confessar Josep Cuní.

Amb motiu de l'entrevista amb el locutor de ràdio, l'equip de l'espai de La Manchester també es va posar en contacte amb Pilar Rahola per preguntar-li sobre el seu excompany. "Persistent, tossut i humà. No porta bé les crítiques, però mai el defineixen", va dir la de Barcelona. 

Fotomuntatge de Josep Cuní somrient amb traje i fons blanc, i Pilar Rahola amb expresió de sorpresa, amb la boca entreoberta, a un plató de televisió

Pilar Rahola esclata contra TV3 i defensa Josep Cuní

Pilar Rahola va voler aprofitar el moment per carregar contra la corpo. "Un professional com Josep Cuní hauria de tenir un programa on sigui. No hi ha cap mitjà de comunicació que no tingui un espai important, de primer nivell, per a un professional d'aquesta categoria?"

"Això sí, quan es mori, li farem un homenatge", va sentenciar la catalana. Unes paraules que posen sobre la taula la magnífica relació que hi ha entre tots dos i l'afecte que es tenen. Tot i això, no sempre va ser així.

La tertuliana, Pilar Rahola, a 8tv

Els inicis de la seva amistat es remunten molt abans que Josep Cuní debutés a la televisió pública de Catalunya. De fet, el primer contacte entre tots dos es va produir quan el de Tiana treballava per a l'emissora de la corpo, Catalunya Ràdio.

"El dia que jo vaig debutar a Catalunya Ràdio, ella em va dedicar un article d'una pàgina a El País en contra. Em va posar a parir. Jo li he recordat sempre afectuosament, evidentment, no li he tingut en compte", va assegurar Josep Cuní en una entrevista al Tot es mou.

Al principi, Pilar Rahola i Josep Cuní no es van acabar d'entendre, però el frec fa l'afecte i després de treballar tant de temps junts, van acabar per construir una bonica amistat.

➡️ Gent

Més notícies: