Muntatge de Thomas Markle seriós amb les ulleres al pit, el príncep Enric seriós i un emoji fent silenci
GENT

El secret de Thomas Markle, el curiós pare de Meghan Markle que acusa Enric

Thomas Markle assegura que tant la seva filla com el príncep Enric no li deixen veure els seus dos nets, Archie i Lilibe

Els últims dies, ha sortit a la llum la darrera i contundent decisió que ha pres Meghan Markle en relació amb els seus dos fills. Segons ha transcendit, la dona del príncep Enric no vol que Carles III i la resta de la casa reial britànica tinguin cap mena de relació amb Archie i Lilibet.

Tot i això, els membres de la monarquia no serien els únics afectats per aquesta mesura polèmica. A mitjans del mes de setembre passat, Thomas Markle, el pare de l'exactriu, no va tenir objeccions a acusar directament el seu gendre de no deixar-li veure els seus nets.

Foto de Meghan Markle subjectant als seus braços el seu fill Archie, molt somrient, amb el príncep Harry

Tal com va assegurar al programa Good Morning Britain, tant Meghan Markle com el príncep Enric estaven sent “molt cruels” amb ell per excloure'l de la vida dels nens. Confirmant així que els ducs de Sussex es neguen per complet que tingui tracte amb ells:

“Estic molt molest perquè és molt cruel fer això a un avi… Negar-li el dret a veure els seus nets. És una gran decepció i m'entristeix cada dia. Els meus nets tindran el meu nas, tindran els meus ulls…”.

Muntatge de Thomas Markle seriós i Meghan Markle somrient amb unes arracades daurades

Declaracions que han tornat a sortir la llum després dels darrers esdeveniments que s'han produït dins de la casa reial britànica. Ara, i després que s'hagi confirmat el total distanciament de Meghan i la família del seu marit, molts han tornat a parlar sobre el gran secret de Thomas Markle.

Encara que en el passat la duquessa de Sussex i el seu pare estaven molt units, avui dia no mantenen cap mena de relació. Un conflicte familiar que es va generar arran de la suposada traïció que va rebre la dona del príncep Enric per part del progenitor.

Thomas Markle va mentir Meghan Markle i va vendre unes fotos a la premsa britànica

El març de 2021, van sortir a la llum unes declaracions reveladores de Meghan Markle parlant sobre la relació complicada que mantenia amb Thomas Markle. Confessions que va compartir amb Oprah Winfrey, però que, per falta de temps, no van poder incloure a la seva entrevista.

En aquests vídeos, la duquessa de Sussex explica els motius pels quals va trencar totalment l'enllaç amb el pare. Tal com ella mateixa va confessar, li va prohibir acudir a la boda amb Enric després que vengués unes fotos a la premsa britànica.

Captura de Meghan Markle somrient asseguda amb un vestit negre i els cabells recollits

“Vam trucar al meu pare i li vaig preguntar sobre si era veritat que havia pactat vendre unes fotos. Ell va dir que no, que absolutament no.[…]Li vaig assegurar que si em deia la veritat podíem ajudar-lo, però no ho va fer, em va mentir. I això a mi em va deixar impactada per sempre”.

En aquestes fotografies apareix Thomas Markle preparant-se per viatjar a Gran Bretanya per assistir a la boda de la seva filla i el príncep Enric. Tot i això, i després que sortís a la llum que havia pactat amb els paparazzis, va decidir no acudir a aquest esdeveniment històric.

Des de llavors, Meghan Markle i el seu pare no han tornat a mantenir cap mena de relació. I encara que diverses vegades ha assegurat que vol arreglar les seves diferències amb els ducs de Sussex, també ha arribat a dir que es nega a “ser enterrat” per l'exactriu.

Qui és Thomas Markle, el pare de la duquessa de Sussex?

Thomas Markle va néixer a Newport, Pennsilvània, el 18 de juliol de 1944. És conegut per la seva feina com a director de fotografia i il·luminació en diversos programes de televisió estatunidencs.

Thomas Markle seriós amb una jaqueta blava i unes ulleres al pit

Després d'un primer matrimoni, es va casar el 1979 amb Doria Ragland i fruit de la seva relació va néixer Meghan Markle. Durant tota la seva infància, tal com ha assegurat públicament el seu pare, la duquessa de Sussex va estar al seu costat:

“Va passar la seva infància amb mi… Cada vegada que teníem l'oportunitat de marxar a algun lloc i fer alguna activitat, ho fèiem. Tota la vida vam estar junts, des de[que va cursar]sisè grau en endavant va viure amb mi. Vaig estar al seu costat a la secundària i la universitat”.

Ara bé, arran de l'escàndol que va protagonitzar Thomas Markle abans de la boda dels ducs de Sussex, la relació entre pare i filla es va trencar. Una cosa que ha lamentat més d'una vegada: “Tant de bo ens poguéssim asseure i parlar i resoldre les nostres diferències”.

➡️ Gent

Més notícies: