Meghan Markle molt enfadada amb Carles III
GENT

Meghan Markle, molt enutjada, pren una decisió amb l'últim regal de Carles III

Meghan Markle es distancia de Carles III en un dia molt important per a ella: l'aniversari del seu fill Archie

Meghan Markle i el príncep Enric estan de celebració. Avui, 6 de maig, el petit Archie fa 5 anys. Una data que, segons sembla, els ducs de Sussex celebraran amb magnificència.

Tot i això, hi ha alguna cosa que ha aconseguit molestar aquesta coneguda actriu estatunidenca. Tal com ha transcendit les últimes hores, amb motiu del cinquè aniversari del seu net, la intenció de Carles III és fer un regal al nen.

Un obsequi que el monarca pot fer arribar al nen per dues vies diferents. Una d'elles és que el rei contracti els serveis d'alguna empresa de missatgeria per enviar aquest regal a l'actual residència de Meghan Markle i el seu fill Enric.

Meghan Markle i el seu fill Archie

Tot i això, el més probable és que aprofiti el seu pròxim retrobament amb el duc de Sussex per lliurar-li aquest present amb motiu del cinquè aniversari del petit Archie. Una reunió que tindrà lloc aquest pròxim dimarts.

Ara bé, tal com han confirmat mitjans britànics com ara The Sun, Meghan Markle no està gaire d'acord amb el fet que Carles III enviï cap regal al seu fill. I és que la noia té present que el monarca no s'ha preocupat pel nen durant tots aquests anys.

Meghan Markle no està gaire d'acord amb el fet que Carles III faci un regal al seu fill Archie pel seu aniversari

Des que Meghan Markle i el príncep Enric van decidir deslligar-se per complet de la casa reial britànica, la seva relació amb la resta de membres ha estat molt distant.

Fotomuntatge de Carles III d'Anglaterra i Meghan Markle

Tant és així que, des de llavors, han estat comptades les ocasions en què hem pogut veure públicament els ducs de Sussex al costat de la família reial. Però ara, la situació està canviant de manera considerable.

Després de confirmar-se que Carles III pateix càncer de pròstata, tant ell com el príncep Enric s'han mostrat molt a favor d'iniciar un acostament. I prova d'això és que aquest mateix dimarts està previst que el marit de Meghan Markle aterri a Londres per reunir-se amb el pare després de la seva última visita al febrer.

Tot i això, l'exactriu considera que aquest gest per part del seu sogre respon a una estratègia per guanyar-se el suport del poble britànic. I tot després de veure com, arran dels darrers esdeveniments, la popularitat de la casa reial ha disminuït de forma significativa.

El príncep Harry i Megan tristos vestits de negre

Motiu pel qual, segons el mitjà britànic esmentat, Meghan Markle no està d'acord amb el fet que Carles III vulgui fer un regal al seu fill Archie pel seu cinquè aniversari. I tot després de considerar que el monarca no s'ha preocupat pel nen des que van trencar els llaços amb la família reial britànica.

El distanciament entre l'actual rei d'Anglaterra i el seu net està directament relacionat amb la decisió que van prendre els ducs de Sussex el 2020. Aquell any, el príncep Enric i la seva dona van fer oficial la seva decisió de trencar tots els lligams amb la Corona britànica.

Tot i això, no va ser fins al 31 de març quan es va oficialitzar la sortida de Meghan Markle i el fill petit de Carles III de la casa reial. Per aquest motiu, i després d'instal·lar-se de forma permanent als Estats Units, el petit Archie gairebé no ha trepitjat sòl britànic.

➡️ Gent

Més notícies: