Muntatge del príncep Enric amb Meghan Markle seriosos vestits de negre, un cor trencat i interrogants

GENT

El príncep Enric i Meghan Markle executen el seu pla després dels rumors de divorci

El príncep Enric i Meghan Markle s'han posat d'acord per canviar els cognoms dels seus fills i continuen aliens a les especulacions sobre el matrimoni

El príncep Enric i Meghan Markle continuen protagonitzant grans polèmiques que posen en perill la monarquia britànica després de desvincular-se de la Casa Reial. Els ducs de Sussex van posar terra pel mig i es van traslladar als Estats Units, on segueixen dinamitant la institució.

Recentment, els rumors de divorci han posat Enric i Meghan al focus mediàtic, però ells estan més units que mai. N'és una prova l'última cosa que han fet amb els seus fills i que ha estat tot un escàndol a la premsa britànica. El matrimoni ha decidit canviar el cognom d'Archie i Lilibet, trencant definitivament tot enllaç amb la família del príncep Enric.

El pla del príncep Enric i Meghan Markle: han canviat el cognom dels seus dos fills

Just quan Carles III travessa el seu pitjor moment i la monarquia britànica ha quedat afectada per la malaltia, arriba una nova polèmica. El príncep Enric i Meghan Markle han fet un pas endavant executant un pla que posa en relleu els problemes amb la Casa Reial.

Tots pensaven que el càncer del rei havia propiciat un acostament, però sembla que la tensió continua regnant al palau de Buckingham. Sobretot arran del darrer moviment dels ducs de Sussex respecte als seus dos fills, Archie i Lilibet.

Primer pla del príncep Harry amb rostre molt seriós
Enric ha tornat a fer un desvergonyiment a la seva família | Europa Press

Enric i Meghan han donat a conèixer la seva nova web i la premsa britànica se n'ha fet ressò de l'apartat referent als petits. Hi crida l'atenció com Archie i Lilibet ja no figuren amb els cognoms Mountbatten-Windsor que van ser atorgats després del seu naixement.

Al seu lloc, els fills del príncep Enric i Meghan han passat a anomenar-se Archie Sussex i Lilibet Sussex. Una decisió transcendental i plena de significat perquè trenca de manera definitiva amb una tradició de la reina Isabel II. Els cognoms Mountbatten-Windsor porten generacions a la família reial, ja que pertanyen als avis d'Enric.

El príncep Harry i Megan tristos vestits de negre
El príncep Enric i Meghan Markle han canviat el cognom dels fills | GTRES

En eliminar-los, els fills d'Enric no tenen cap vincle amb la família paterna, almenys de manera pública. Els ducs de Sussex no han explicat el motiu d'aquest canvi, però el debat ja és al carrer. Alguns apunten a un nou desvergonyiment a la Casa Reial britànica, i altres afirmen que només és per potenciar el cognom Sussex.

Sigui com sigui, el germà de Guillem i l'actriu han tornat a ser notícia després dels rumors que apuntaven al divorci.

El príncep Enric i Meghan Markle es posen d'acord al mig dels rumors de divorci

Després de la ruptura d'Enric amb la monarquia britànica, la premsa sensacionalista posava el focus al matrimoni. Asseguraven que la parella passava per una crisi i que aquesta podria desencadenar en divorci. Una remor que es va començar a estendre l'estiu passat, però que els seus protagonistes van desmentir de manera contundent.

Ho van fer deixant-se veure junts, somrients i agafats de la mà en nombroses ocasions. En una, el príncep Enric i Meghan van ser vistos en el concert que Beyoncé va fer a Los Angeles, Califòrnia, el setembre passat.

Ara, la parella torna a desmentir les especulacions mostrant l'actualització de la seva nova web amb moments junts. També arribant a un acord pel que fa als seus fills i a la nova vida.

Tal com va publicar ¡Hola!, els ducs de Sussex estarien plantejant-se mudar-se de casa i deixar de residir a Montecito, Santa Bàrbara. El seu interès estaria posat a Malibú, on afirmen que ja han estudiat diverses propostes. Tot i això, la decisió no està presa, ja que podrien decantar-se per un emplaçament més proper als seus compromisos professionals.