Muntatge d'Asraf Beno somrient amb una samarreta negra, Kiko Rivera seriós amb una gorra blanca i negra i un emoji amb una cremallera a la boca

GENT

Asraf Beno reapareix i té un comportament que deixarà sense paraules Kiko Rivera

Asraf Beno demostra a Kiko Rivera que la seva intenció no és guanyar popularitat gràcies a la seva família


Després de la polèmica comunió d'Alberto, el fill d'Isa Pantoja, Asraf Beno ha reaparegut públicament. Moment en què diversos mitjans de comunicació s'hi han acostat per preguntar-li pels diferents temes d'actualitat que envolten actualment aquesta coneguda família.

Tot i això, i malgrat l'oportunitat que ha hagut de tornar al focus mediàtic, el model ha optat per no pronunciar-s'hi. Gest que, ben segur, ha deixat Kiko Rivera sense paraules.

Muntatge de Kiko Rivera seriós amb una gorra blanca i negra mirant de banda i Asraf Beno seriós amb una jaqueta taronja

Durant tots aquests anys, la relació entre el DJ i Asraf Beno ha estat molt complicada. Tant és així que han estat diverses les ocasions en què el marit d'Irene Rosales ha assegurat que el seu cunyat només vol ser el centre d'atenció.

A més, Kiko Rivera no ha tingut mai inconvenients a confirmar que l'únic que ha fet el model és provocar-lo públicament cada vegada que transcendeix algun dels seus conflictes familiars.

Asraf Beno amb rostre neutre i samarreta negra al carrer

Tot i això, gràcies a la reacció que ha tingut davant de la premsa, Asraf Beno ha pogut demostrar que totes les acusacions que Kiko ha abocat sobre ell són mentida.

D'altra banda, amb aquesta inesperada reacció, el marit d'Isa Pantoja també ha deixat molt clar que el seu principal objectiu a la vida no és ser al focus mediàtic.

Asraf Beno demostra amb la seva actitud que Kiko Rivera no ha dit la veritat

Tot i les compromeses preguntes de la premsa, Asraf Beno s'ha negat rotundament a pronunciar-se sobre els últims temes que han envoltat aquesta mediàtica família. Entre ells, les dures i impactants declaracions que Dulce Delapiedra ha compartit en exclusiva amb Lecturas.

La que va ser mainadera d'Isa Pantoja i Kiko Rivera no ha tingut objeccions a reconèixer que ha intentat posar fi al seu patiment. A més, ha tornat a parlar dels problemes mentals que va desenvolupar després de la seva estada a Marbella al costat de la cantant.

Primer plànol de Kiko Rivera amb mirada contundent i semblant enfadat en 'La herencia envenenada' de Telecinco

Tot i això, i malgrat que ha tingut una oportunitat d'or per tornar a col·laborar en programes de televisió, Asraf Beno ha optat per ser prudent sobre això. Tant és així que no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de guardar silenci davant de les preguntes dels mitjans de comunicació.

Una actitud que ha hagut de deixar a Kiko Rivera sense paraules, ja que, durant aquests anys, sempre ha assegurat que el seu cunyat l'únic que busca és fama.

Tot i això, Asraf Beno no ha tingut cap problema a pronunciar-se sobre l'enrenou que s'ha generat al voltant de la comunió d'Alberto. Fa uns dies, el model va reaparèixer públicament per acompanyar el jove i Isa Pantoja aquest dia tan especial.

Esdeveniment familiar que ha estat marcat per dues grans absències. Tot i que Alberto Isla, el pare del nen, no ha volgut perdre's aquest moment per res al món, Isabel i Anabel Pantoja no han fet acte de presència.

Ara, i després que aquesta informació hagi sortit a la llum, Asraf Beno ha confirmat davant de les càmeres d'Europa Press que va ser “una cerimònia molt íntima”. Motiu pel qual van acudir tan pocs convidats. Amb aquestes paraules, el model ha intentat desviar aquesta nova polèmica familiar.

➡️ Gent

Més notícies: