Muntatge de portada amb Kate Middleton i Meghan Markle

GENT

La justícia dicta sentència sobre Meghan Markle en plena crisi amb Kate Middleton

Meghan Markle coneix la sentència sobre la seva batalla legal amb la seva germana. Moment que s'ha produït quan el seu distanciament amb Kate Middleton ha dividit la premsa

Meghan Markle ha rebut una molt bona notícia, mentre que la seva relació amb Kate Middleton està passant per un dels seus moments més crítics. Segons ha transcendit les últimes hores, la jutgessa que s'ha encarregat de la batalla legal entre ella i la seva germana Samantha per fi ha dictat sentència.

Fa gairebé tres anys, la cunyada del príncep Enric va interposar una denúncia contra la duquessa de Sussex per difamació. Però fins ara no ha estat quan s'ha conegut el desenllaç d'aquest enfrontament familiar.

Muntatge de Meghan Markle amb els cabells recollits i uns guants marrons i Samantha Markle amb unes ulleres de sol al cap
Meghan Markle guanya als tribunals la seva germana Samantha | e-noticies.cat, GTRES

Segons ha transcendit, la jutgessa ha dictat sentència a favor de Meghan Markle. Desestimant així la demanda que va interposar Samantha contra ella i per la qual demanava 70.000 €.

A més, segons ha informat Daily Mail, la cunyada del duc de Sussex no podrà tornar a presentar càrrecs contra ella per aquests mateixos fets.

Meghan Markle ha conegut aquesta notícia en un dels moments més crítics per a tots els membres de la família reial britànica. I tot a conseqüència del misteri que s'ha generat al voltant de l'última operació de Kate Middleton.

Imatge de Kate Middleton xerrant molt animada amb la seva cunyada Meghan Markle
La relació entre Meghan Markle i Kate Middleton no està passant pel seu millor moment | GTRES

Durant totes aquestes setmanes, els ciutadans del Regne Unit han estat molt pendents de l'estat de salut de la princesa de Gal·les. Tanmateix, l'actitud que han mostrat els ducs de Sussex no ha passat desapercebuda.

Mentre que Kate Middleton està sent qüestionada per la gestió que ha dut a terme en relació amb la seva salut, Meghan Markle i el seu marit han decidit allunyar-se de la polèmica.

I encara que ha transcendit que l'exactriu s'ha posat en contacte amb la cunyada per seguir de prop la seva recuperació, alguns mitjans ja parlen d'un nou distanciament entre elles.

Meghan Markle guanya la seva germana als jutjats en plena crisi amb Kate Middleton

Samantha Markle va decidir prendre mesures legals contra Meghan Markle després de l'entrevista que tant ella com el seu marit van concedir a Oprah Winfrey. La jove va considerar que la seva germana va dur a terme "una campanya per difamar i destruir" la seva reputació i la del seu pare.

Ara la justícia ja s'ha pronunciat. Sentència que ha transcendit després de conèixer el mal moment pel qual està passant la relació entre la duquessa de Sussex i Kate Middleton:

"El tribunal determina que la declaració de l'acusada no és objectivament verificable ni està subjecta a proves empíriques. La demandant no pot refutar plausiblement l'opinió de la demandada sobre la seva pròpia infància".

Imatge de Meghan Markle posant somrient amb una camisa de ratlles blanca i blava
Meghan Markle s'ha posat en contacte amb Kate Middleton per desitjar-li una ràpida recuperació | GTRES

La relació entre Meghan Markle i Kate Middleton no està passant pel seu millor moment. Malgrat el distanciament que es va produir entre elles quan els ducs de Sussex van decidir mudar-se als EUA, l'actriu hauria fet un esforç per acostar-s'hi.

Tant és així que, segons va assegurar Tom Quinn a The Mirror, "s'ha posat en contacte amb Kate, igual que amb el seu sogre, per desitjar-los a tots dos una ràpida recuperació". Aquest gest, però, no ha estat gaire ben rebut per la futura reina britànica:

"Es mostra reticent a perdonar i oblidar.[…]No confia que Meghan Markle no ho faci públic si hi ha un malentès o el més mínim desacord".

Kate Middleton somrient amb un vestit blau subjectant un paraigua de colors
Diversos mitjans britànics s'han posicionat al costat de Kate Middleton | Europa Press

Una crisi en què els mitjans de comunicació estan tenint un paper fonamental. I prova d'això és un dels titulars que ha publicat The Sun. El tabloide més venut del Regne Unit no ha tingut objeccions a donar suport a Kate Middleton en aquesta ocasió: "Lay off Kate" (Deixeu-la en pau).

Per la seva banda, a l'altra banda de l'Atlàntic, una font propera als ducs de Sussex ha comentat amb Page Six aquest conflicte familiar. Aquesta font ha parlat sobre les diferents maneres d'actuar dels dos matrimonis reals.

A més, ha volgut destacar l'habilitat de Meghan Markle per fer front a aquest tipus de situacions. "Si Enric i Meghan alguna vegada s'haguessin enfrontat a aquest mateix problema, haurien estat massacrats". "No s'apliquen les mateixes regles per a les dues parelles.[…]Això és un error que Meghan no cometria mai".

Tot i això, Ryan McCormick li ha demanat a través de The Mirror que parli "en veu alta i amb passió en defensa de Kate". "Podria ajudar enormement la princesa de Gal·les, guiant-la en aquesta crisi, públicament i darrere de les càmeres", ha afegit a continuació.

➡️ Gent

Més notícies: