Muntatge de fotos de Fran Rivera parlant per un micròfon a la Pobla del Riu i una imatge de Lourdes Montes somrient

GENT

Fran Rivera, molt orgullós, confirma una informació que farà feliç Lourdes Montes

Fran Rivera ha anunciat una cosa molt important per a ell, per a la seva dona i, per descomptat, per als seus fills

Fran Rivera és notícia cada cert temps dins de la premsa del cor, per la seva família i pels conflictes a aquesta. I ara està novament al focus mediàtic pel que ha explicat de manera pública i que confirma un rumor que circulava.

Fran Rivera, que es va retirar de les places fa set anys, ha decidit tornar a torejar. Ho ha confessat visiblement il·lusionat i orgullós. Així mateix, ha exposat que la seva dona, Lourdes Montes, està tranquil·la i feliç perquè serà una cosa puntual, simplement per celebrar amb magnificència el seu 50 aniversari.

El marit de Lourdes Montes, Fran Rivera, revela amb orgull el pas que ha decidit fer

Fran Rivera últimament ha estat al disparador per la mala relació amb tots els seus germans. I és que ha quedat tancada completament la possibilitat de reconciliar-se amb Julián Contreras. Al mateix temps que està distanciat de Kiko i, amb les seves declaracions públiques, ha dificultat encara més el contacte amb Cayetano.

Malgrat això, ell està molt feliç al costat de Lourdes Montes, la seva dona, i de tres dels seus fills, Tana, Carmen i Curro. I encara més des que ha pres una decisió que ara ha revelat públicament amb enorme orgull.

El fill gran de Paquirri ha confessat a la revista Pronto que tornarà a les arenes, després que es retirés l'any 2017. Ho ha fet dient: “Torejaré en un festival benèfic per celebrar el meu 50 aniversari”.

“Serà amb amics, tots retirats, tots vells roquers. Fa sis anys que no toco una crossa i n'hi ha d'altres que estan pitjor que jo. Però serà molt maco”.

Francisco Rivera i Cayetano Rivera somrient amb les capotes a les espatlles en una correguda Goyesca de Ronda

Fran, en aquest punt, ha exposat que Lourdes Montes no s'ho ha pres malament ni s'ha preocupat en excés. La dissenyadora sevillana està contenta perquè “és només un festival”.

Lourdes Montes amb el cap tort i Fran Rivera en vestit posant

Vaja, que Fran Rivera no té previst tornar a vestir-se de llums i començar de nou temporades taurines. Això sí, encara que ell no ho pensa fer, aplaudeix que sí que ho vulgui dur a terme Ortega Cano. Sobre això, ha dit: “És una meravella”.

“Segur que ho afrontarà amb moltíssima il·lusió, però a mi, personalment, em faria molta por. Tot i això, si el mestre així ho vol, aquestes decisions s'han de respectar”.

Fran Rivera aclareix el perquè de la tornada a les arenes

Fran Rivera, que ha donat aquesta notícia al sopar benèfic de la Fundació Querer, ha volgut oferir més detalls sobre la seva postura de tornar a posar-se davant d'un toro. Exactament, el que ha fet ha estat exposar el perquè farà aquest pas i el motiu és una raó de caràcter sentimental.

El marit de Lourdes Montes ha admès que “ho faig per viure això amb el meu fill, perquè el petit Francisco no m'ha vist torejar. I aquest record, aquest moment, aquesta foto, portar-me'l als temptadors, és perquè vull que sàpiga d'on ve”.

A això ha afegit: “Ell ha d'aprendre a conèixer el món del toro, a apreciar-lo, a respectar-lo i a saber-ne els valors. Vull que visquem tot això junts”.

José Luis López (El Turronero) somrient amb un vestit de quadres amb Fran Rivera somrient en vestit negre

Aquesta màxima, curiosament, la comparteix amb el seu germà Cayetano Rivera, tot i estar distanciats. Sí, perquè aquest ha manifestat recentment que, encara que no vol que el seu fill sigui torero, desitja que conegui tot el que envolta el món del toro. Tant és així que va exposar amb claredat que “vull que ho respecti, que sàpiga què és i que conegui els seus orígens”.

Aquest punt de connexió demostra que els germans continuen compartint amor per la seva professió. I també les ganes d'inculcar als seus fills els orígens de la família.

➡️ Gent

Més notícies: