Jorge Javier Vázquez i Rocío Carrasco posen per a una foto, Rocío porta ulleres i una jaqueta de cuir, mentre que Jorge Javier vesteix una samarreta de màniga llarga; a la cantonada inferior dreta hi ha una imatge més petita de Rocío, Jorge Javier i una altra dona interactuant animadament, amb un emoji de sorpresa superposat.
GENT

Rocío Carrasco i Jorge Javier Vázquez protagonitzen el vídeo més polèmic: 'És brutal'

Rocío Carrasco i Jorge Javier han sorprès a les xarxes amb unes imatges que estan provocant enorme enrenou

El món de la televisió i l'espectacle a Espanya s'ha vist sacsejat una vegada més per un vídeo que genera una enorme controvèrsia a les xarxes socials. Rocío Carrasco i Jorge Javier Vázquez són els protagonistes d'aquesta nova polèmica que està fent parlar molt.

Acompanyats per Anabel Dueñas, tots tres han causat enrenou amb una escena que ha dividit els internautes. Uns els aplaudeixen per considerar-ho divertit i irònic, altres els critiquen obertament perquè creuen que és un atac a una altra persona. En concret, Olga Moreno.

Jorge Javier Vázquez, Rocío Carrasco i una altra dona asseguts en cadires, sostenint telèfons mòbils i conversant entre si. Tweet d'Alguna passa TV el 30 de juny de 2024

Rocío Carrasco i Jorge Javier Vázquez donen forma al vídeo de la discòrdia

El vídeo en qüestió mostra Rocío Carrasco asseguda a les cames de Jorge Javier Vázquez, mentre Anabel Dueñas és al costat. Totes dues estan teclejant als seus mòbils i, en un moment donat, ell els pregunta: “Què feu?”. Al que totes dues responen a l'uníson: “Votar”.

Davant d'aquesta qüestió, el català els avisa: “Recordeu, que no és per expulsar”. I totes dues repliquen: “Doncs llavors, canviem”. És més, la dona de Fidel Albiac, visiblement divertida, afegeix: “Què co**!”.

Aquesta escena ha estat interpretada per molts com una referència directa a les votacions de Supervivientes All Stars, que ell presenta. Els internautes no han trigat a especular que Rocío i Anabel estaven votant perquè Olga Moreno, que està nominada al reality, sigui expulsada. Una interpretació que ha encès les xarxes, generant una allau de comentaris tant a favor com en contra.

Reaccions dividides a les xarxes socials pel vídeo de Rocío Carrasco i Jorge Javier Vázquez

La publicació del vídeo ha provocat una autèntica tempesta a X, abans Twitter, fonamentalment. Els defensors d'Olga i del clan Flores han carregat contra Rocío Carrasco, Jorge Javier Vázquez i Anabel Dueñas, acusant-los de ser venjatius i actuar de manera poc ètica. D'aquí comentaris com aquests: “Per coses com aquestes cal salvar Olga”.

“Ningú l'hi ha vist fer aquestes pallassades”. Als que s'uneixen: “Fan vergonya”, “Quina colla de desgraciats i analfabets” i “Quins tres rebentats. Quin fàstic”.

Jorge Javier Vázquez, Rocío Carrasco i una altra dona estan asseguts en cadires, una dona a l'esquerra amb un vestit blanc, Jorge Javier al centre i Rocío a la dreta amb un telèfon mòbil, tots semblen sorpresos o discutint.

Tot i això, el vídeo també ha rebut una allau de comentaris positius, principalment de seguidors de Rocío i Jorge Javier. Fans que han aplaudit el sentit de l'humor i la desimboltura.

Ho han fet amb missatges com els següents: “Quina fantasia!”, “Acabo de veure-ho. És brutal”, “És boníssim” i “Això és una meravella”. Alguns exemples d'alguns dels elogis que estan circulant, celebrant la complicitat i l'humor dels protagonistes.

Això sí, per entendre millor la magnitud de la controvèrsia, cal posar en context la situació. Olga, exdona d'Antonio David Flores, ha estat al centre de la polèmica des de la seva participació en el reality. I és que, després del testimoni de Carrasco al seu documental, la sevillana ha quedat en dubte per les mentides i el comportament amb els fills d'aquella.

Per això el que ha passat ha provocat que cada moviment i comentari relacionat amb ella sigui escrutat al màxim. Per tant, aquest vídeo ha estat vist com un intent d'influir en les votacions per perjudicar-la. Avivant encara més les tensions entre els seguidors de tots dos bàndols.

Captura d'Olga Moreno plorant a la palapa de Supervivientes

La veritat és que tant Carrasco com Jorge Javier i Anabel han aconseguit captar l'atenció del públic i generar un debat apassionat. Aquesta nova polèmica mostra com cada acció i comentari es pot interpretar de múltiples maneres, depenent del punt de vista de cada espectador.

La controvèrsia està servida. Només el temps dirà quin serà l'impacte final d'aquest vídeo a la dinàmica de Supervivientes All Stars.

➡️ Gent

Més notícies: