Fotomuntatge de Ramon Pellicer amb una imatge de les instal·lacions de TV3 de fons
GENT

L'astronòmic sou que cobra Ramon Pellicer a TV3: és surrealista

Ramon Pellicer és un dels presentadors més veterans de la televisió pública de Catalunya: el seu surrealista sou

Ramon Pellicer és un dels presentadors més veterans de TV3. La seva primera aparició al canal català va ser el 1988, quan va començar a presentar els informatius vespertins.

No va ser fins al 1993 quan va fer el salt a TVE, on va anar pujant fins a assumir la direcció de l'informatiu de la cadena. Aquest mateix any, es va separar de la seva esposa Julia Otero, també una destacada periodista del país.

El 2005, va tornar a casar-se amb Lali Colomé, una periodista amb qui havia treballat a TV3, i junts tenen tres fills en comú. Actualment, Ramon Pellicer és el rostre del TN cap de setmana amb la seva companya Cristina Riba.

Imatge de Ramon Pellicer i Lali Colomé compartint plató a TV3

La trajectòria de Pellicer a la televisió abasta més de tres dècades i sembla que seguirem gaudint dels seus informatius durant molts anys més. És un dels presentadors favorits del públic, i ha esdevingut una presència familiar quan encenem la televisió.

L'astronòmic sou de Ramon Pellicer a TV3

La complicitat entre Pellicer i Cristina Riba és evident tant davant com darrere de les càmeres. Tot i això, en diverses ocasions han estat qüestionats per la gran diferència d'edat entre tots dos presentadors: Pellicer té 63 anys i Riba 43. Ramon Pellicer és una de les cares més conegudes de TV3, però no forma part de la plantilla de la cadena, ja que signa els contractes a través de la seva pròpia productora.

D'aquesta manera, s'han revelat detalls sobre el seu salari anual per presentar el TN cap de setmana, que puja a uns 132.669 euros. Per posar-ho en perspectiva, és útil comparar-ho amb el salari de la seva companya, Cristina Riba, que ronda els 70.000 euros anuals.

Imatge Cristina Riba sorpresa

La diferència salarial entre aquests dos professionals, que fan la mateixa feina, crida l'atenció. Aquesta disparitat salarial ha generat debat, considerant que tots dos presentadors comparteixen la mateixa responsabilitat en la presentació dels informatius de cap de setmana.

Tot i les crítiques, Ramon Pellicer continua sent una figura estimada i respectada en l'àmbit televisiu català, i la seva contribució a la cadena és innegable. A més, tot apunta que, de moment, no té intenció de jubilar-se de la televisió pública de Catalunya.

➡️ Gent

Més notícies: