Muntatge de fotos ed primer pla de Marta Riesco, Rocío Carrasco i Antonio David Flores tots tres amb rostre seriós
GENT

Les fotos de Marta Riesco i Rocío Carrasco que poden tombar Antonio David Flores

Un usuari s'adona de la gran semblança que hi ha entre dues fotos de Marta Riesco i Rocío Carrasco

La darrera intervenció televisiva de Marta Riesco continua fent parlar molt. I prova d'això és el gran enrenou que s'ha generat a les xarxes socials arran de dues fotografies que ha compartit un usuari de X.

En una podem veure Marta Riesco asseguda al plató de Ni que fuéramos, una imatge que va ser captada dilluns passat, 10 de juny. I, a l'altra, apareix Rocío Carrasco al set de rodatge de Rocío: contar la verdad para seguir viva.

Muntatge de Rocío Carrasco en vestit rosa, els cabells de banda i les ulleres a la mà i Marta Riesco asseguda en una butaca marró amb un vestit rosa i les mans juntes

Tot i això, el que veritablement ha cridat l'atenció d'aquesta publicació ha estat la comparació que aquest usuari ha fet d'aquestes imatges. Segons aquesta persona, hi ha una gran semblança entre aquestes dues intervencions televisives. Coincidència que podria arribar a afectar considerablement Antonio David Flores.

I és que encara que hi ha tres anys de diferència entre aquestes, Marta Riesco ha repetit els mateixos patrons de Rocío Carrasco durant la seva última intervenció a la televisió.

“Jutgin vostès: mateix model de roba que Rocío Carrasco, mateix calçat, mateix pentinat i també es recull la màniga”. A més, aquest usuari ha destacat que Marta Riesco està “asseguda davant de les persones que més mal li van fer, com Rocío va fer a Sálvame”.

Marta Riesco reapareix amb una actitud molt semblant a aquella que va adoptar Rocío Carrasco al seu dia

No hi ha cap dubte que les últimes i polèmiques declaracions de Marta Riesco a Ni que fuéramos estan afectant la imatge pública d'Antonio David Flores.

Tant és així que, durant dues intervencions en aquest programa de Ten, la periodista ha revelat algunes dades sobre la seva polèmica relació sentimental. Entre ells, com es va assabentar ella que el youtuber li havia estat infidel.

Captura de Marta Riesco durant la seva entrevista a 'Ni que fuéramos'

Aquestes i unes altres declaracions han provocat que diversos usuaris de les xarxes socials hagin tornat a anomenar Antonio David Flores com “l'ésser”. Un apel·latiu que Rocío Carrasco va utilitzar a la seva primera docusèrie per referir-se al seu exmarit.

Com es podia esperar, aquesta situació ha aconseguit afectar el seu estat anímic. I prova d'això és l'actitud que ha mostrat Antonio David Flores durant un dels seus últims directes a YouTube.

Ara bé, aquesta última comparativa que ha fet un internauta de les fotos de Marta Riesco i Rocío Carrasco potser també ha afectat Antonio David Flores.

Captura de l'últim directe d'Antonio David Flores al canal de YouTube

A més, en la seva última intervenció a Ni que fuéramos, la comunicadora no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de demanar disculpes a la filla de 'La más grande'. I tot per les crítiques que hi va abocar durant la seva relació amb el youtuber.

“Hi ha coses que m'han passat, res de coses físiques vull deixar-ho clar, però hi ha coses que m'han passat i ara empatitzo amb ella. Vull demanar disculpes per no haver-ho fet abans, però estava tan encegada que no creia allò que estava passant”, va declarar.

Unes paraules que l'únic que han fet és avivar els rumors que han circulat durant aquest temps sobre la suposada mala vida que Antonio David va donar a Rocío Carrasco.

➡️ Gent

Més notícies: