Muntatge de fotos de primer pla d'Olga Moreno i David Flores Carrasco
GENT

David Flores Carrasco té un bon motiu per estar enfadat amb Olga Moreno

David Flores Carrasco ha deixat d'estar present a la vida de la sevillana, com ella va confirmar a 'Supervivientes'

David Flores Carrasco té un motiu de pes per esborrar definitivament Olga del seu record. La sevillana ha tornat a Supervivientes i hi ha clares diferències sobre el seu pas pel reality el 2021. En aquesta ocasió, Moreno està desvinculada completament del clan Flores i no se n'ha enrecordat en aquesta primera setmana de concurs.

El motiu pel qual David Flores pot estar enfadat amb Olga és que aquesta no se n'ha enrecordat a Hondures. Després de salvar-se de l'expulsió, l'ex d'Antonio David va enviar un missatge a la seva filla Lola, obviant completament el fill de Rocío. Una cosa molt cridanera, ja que en el passat, l'Olga sempre va dir que considerava David com el seu propi fill.

Primer pla de David Flores Carrasco, fill d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco, amb rostre somrient al 16è aniversari de la mort de Rocío Jurado

David Flores Carrasco i la seva decepció amb Olga

David Flores Carrasco ha passat a formar part d'aquelles persones a qui Olga vol esborrar del seu passat. Un cop trencada tota relació amb la família Flores, la dissenyadora ja no sent que el fill d'Antonio David sigui part de la seva vida.

El motiu que té David per estar enfadat amb Moreno és que aquesta no l'ha esmentat ni una sola vegada. A diferència de la participació de l'andalusa el 2021, on bevia els vents pel jove, aquesta vegada ha passat a l'oblit.

Als últims vídeos d'Olga, l'hem vist enviant un missatge a la seva filla Lola. En canvi, ha passat per alt David, que sempre va considerar com un fill per a ella. De fet, després de guanyar la seva edició, el net de 'La Más Grande' va anar al plató per rebre-la.

Per no parlar que va seguir al detall el seu concurs patint per ella a cada prova i sent el seu màxim defensor. Només posar un peu a Hondures el 2021, el primer que va fer Moreno va ser enrecordar-se del David i explicar-ne algunes anècdotes.

David Flores Carrasco, Olga Moreno i Antonio David Flores parlant al carrer

“El meu David, si ha de triar de tothom, ve amb mi, ell m'ho diu, que ell sense mi no hi pot estar”, va explicar. Unes paraules amb què va aixecar molta polèmica i que, avui, ja formen part del passat. Doncs recordem que, després de separar-se de l'exguardia civil, l'Olga va decidir que el David havia de viure amb el seu pare i el va fer fora de casa.

Va ser David Flores Carrasco utilitzat?

L'actitud d'Olga respecte a David Flores ha cridat l'atenció dels seguidors del concurs. Crida l'atenció que, parlant d'ell com va parlar en el passat, ara ni tan sols tingui un gest cap a ell.

Fins i tot va arribar a dedicar-li una victòria després de guanyar el collaret de líder. “El vull dedicar al meu David, d'acord? Al noi, només a ell”, va comentar molt il·lusionada, deixant clar com el trobava a faltar.

Olga Moreno donant afecte a David Flores Carrasco, acariciant-li la cara

En canvi, ara, de l'única que s'ha enrecordat és de la seva filla Lola, deixant el fill petit de Rocío completament al marge. Això ha fet que els espectadors i detractors d'Olga hagin llançat tota mena d'hipòtesis sobre aquesta indiferència.

La més repetida és que, ara que Moreno està desvinculada del clan Flores, ja no necessita David per guanyar-se l'afecte del públic. Una teoria que apunta directament a la possibilitat que hagi estat utilitzat per la sevillana, com al seu dia va fer Antonio David.

“Mentre va poder facturar amb ells, ho va fer”, “és clar, se li va acabar el negoci”, són alguns dels comentaris publicats. Sembla evident que la dissenyadora està disposada a deixar el passat enrere i que el seu concurs giri únicament sobre ella. De moment no ho ha aconseguit, ja que tant els espectadors com alguns concursants han tret les seves polèmiques.

➡️ Gent

Més notícies: