Fotomuntatge amb una imatge de Robert Gavin i la reina Letizia amb un emoji d'explosió
GENT

Robert Gavin parla per primera vegada i explica quina decisió ha pres amb Letícia

Robert Gavin ha deixat molt clar que no vol parlar de la reina Letícia durant una de les seves darreres entrevistes

Després de mesos d'espera, el pròxim 5 de juny, sortirà a la venda El cuarto poder, l'última novel·la de Robert Gavin. Com calia esperar, i fins que arribi el moment, el cunyat de la reina Letícia està dedicant el seu temps a promocionar aquest llibre a través dels mitjans de comunicació.

Tot i això, el que ningú s'esperava era que el marit de Telma Ortiz deixés al descobert la determinació contundent que ha pres amb l'actual monarca espanyola.

A través d'una entrevista per a Look, Robert Gavin ha deixat clara una cosa: no està disposat a parlar de la seva cunyada, la reina Letícia, durant la promoció del llibre. Tanmateix, l'advocat no ha tingut objeccions a pronunciar-se sobre la seva dona.

Robert Gavin amb boina marró i bufanda blanca parlant per telèfon

Segons ha confirmat, encara que no és el primer llibre que escriu, sí que es tracta de la primera novel·la que posa a la venda des que comparteix la seva vida amb Telma Ortiz. A més, ha volgut aclarir si la seva parella ha llegit o no la seva darrera creació literària.

“La meva dona sí que va llegir el llibre, és clar, i li va encantar; no podia deixar de llegir-ho, de fet”. Però quan li han preguntat si Letícia i el seu marit han fullejat la seva obra, l'autor ha preferit guardar silenci.

Robert Gavin revela la determinació que ha pres amb Letícia Ortiz

Robert Gavin és conscient del moment delicat pel qual està passant la casa reial espanyola. Per això, durant la promoció del llibre, l'autor ha optat per no parlar de la reina Letícia ni del seu marit davant els mitjans de comunicació.

Quan li han preguntat si els reis actuals d'Espanya han tingut l'oportunitat de llegir la seva obra, ha estat molt clar amb la resposta. “La meva dona no podia deixar de llegir-lo, li va encantar el llibre i quant a la resta de la família per motius obvis… ni entro”.

Fotomuntatge de Robert Gavin i la reina Letizia amb un fons blanc

Ara bé, Robert Gavin no ha tingut cap problema a revelar tots els detalls del seu llibre, El cuarto poder. Tal com ha assegurat, es tracta d'un “thriller geopolític, inspirat en la situació convulsa actual”.

El cunyat de Letícia hi vol explicar a tots els seus lectors com “és la geopolítica, la situació real dels països BRICS+ i les relacions amb el costat occidental”. “El món està dividint-se en dos pols i això no és gens bo”, ha explicat a continuació.

A més, Robert Gavin no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de fer broma amb el nom de la seva última novel·la. “El títol és interessant, sí, perquè té doble sentit", ha assegurat recordant així que la premsa és el quart poder del nostre país.

Robert Gavin seriós en vestit i corbata vermella i Telma Ortiz somrient de perfil

D'una altra banda, el cunyat de Letícia ha deixat clar que no vol canviar l'ordre mundial amb el seu llibre, només promoure un missatge clar: “Menys armes i més diplomàcia”.

“Soc irlandès, d'Irlanda al Nord, i odio el conflicte. Dono les gràcies als polítics que han resolt un conflicte molt greu. Cal conversar i cal utilitzar la diplomàcia… Menys armes i més diplomàcia”.

➡️ Gent

Més notícies: