Muntatge amb Letizia amb una imatge amb el rei Felip VI pel seu aniversari
GENT

El gest de Letícia després del seu aniversari amb Felip VI en què tothom s'ha fixat

La reina Letícia ha reaparegut a l'estrena d'un documental sobre científiques africanes després del seu aniversari

La reina Letícia ha reaparegut molt somrient després d'haver celebrat el 20è aniversari de casament amb Felip VI. Vestida amb un vestit blau i calçada amb calçat esportiu, la reina ha atrapat totes les mirades al centre de Madrid.

Que Letícia hagi tornat a optar per la comoditat tampoc no sorprèn. I és que recorre al calçat ampli i còmode des que a principis de mes es fracturés un dit del peu en un accident domèstic.

Captura de Letizia somrient després de celebrar el seu aniversari

Tot i que, el gest més cridaner i que a ningú li ha passat desapercebut és el somriure que tenia plantat a la cara. Un somriure que no se li ha esborrat en cap moment. Bona mostra potser del gran moment que travessa en el seu matrimoni, encara que Pilar Eyre hagi apuntat al contrari.

L'experta en reialesa donava a entendre que li havia semblat molt estranya la manera que han escollit els reis per celebrar un aniversari tan important. Ni més ni menys que amb unes imatges amb les seves filles Leonor i Sofia.

I és que Eyre insinuava que ella esperava unes instantànies més properes i afectuoses entre els reis. "No em commouen", sentenciava sobre això. "Era l'ocasió perfecta per desmentir tot allò que s'ha especulat sobre la seva vida privada, i compartir unes bones fotografies junts".

La reina Letícia reapareix molt somrient després del seu aniversari

"En tots els aniversaris, les altres cases reials mostren amor i complicitat. A més, que a Felip se'l veu incòmode", argumentava Pilar Eyre al seu canal de YouTube. Una cosa que en el cas de Letícia i Felip VI no es va veure.

Per a la periodista, tots dos han desaprofitat una oportunitat d'or, ja que malgrat que s'han volgut mostrar tal com són, queda clar que ja no són una parella unida.

I, després de prendre's el dia per poder celebrar el seu aniversari, igual que fan cada any, Letícia ha reprès la seva agenda avui mateix.

Captura de Letizia a l'acte que ha atès al palau de la premsa de Madrid

Així, en aquest cas, ha assistit a l'estrena d'un documental sobre científiques africanes, on també aprofitava per pronunciar un discurs commovedor.

Un acte que ha tingut lloc al Palau de la Premsa de Madrid, a la plaça del Callao. A més, la reina ha estat molt ben acompanyada per la ministra d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions, Elma Saiz, i María Teresa Fernández de la Vega.

"El progrés i la llibertat es generen a partir de la transmissió de coneixement. És una de les raons per les quals aquesta fundació fa tant èmfasi en l'educació", ha comentat en el seu discurs.

"També a la salut i a la governança i en la consolidació de xarxes de cooperació entre dones africanes, llatinoamericanes i espanyoles", apuntava amb encert Letícia.

➡️ Gent

Més notícies: