Muntatge de fotos de primer pla de Marta Riesco somrient i Julián Contreras seriós
GENT

Marta Riesco, més feliç que mai, decideix seguir el mateix camí que Julián Contreras

Marta Riesco exposa als seus seguidors una nova faceta que, curiosament, comparteix amb Julián Contreras

Marta Riesco s'ha llançat a explotar una altra de les facetes. La seva última publicació a Instagram és un avanç d'això que l'ex d'Antonio David té al cap. Ni més ni menys que fer relats eròtics que bé podrien tenir part de realitat.

De la mateixa manera que Julián Contreras, que ja va publicar un llibre amb tints sensuals, Marta s'ha llançat a la literatura eròtica. Així, Riesco oferia un aperitiu després de participar en un concurs literari d'aquesta mateixa temàtica. I sembla que l'experiència ha estat molt gratificant, ja que els seus seguidors s'han quedat amb ganes de més.

Muntatge de dues fotos d'un vídeo que Marta Riesco ha pujat al Instagram on apareix amb posis sensuals

Marta Riesco segueix els passos de Julián Contreras

Marta Riesco ha demostrat que és una dona tot terreny que no té por d'explorar totes les seves facetes. Després de ser acomiadada de Mediaset, a la reportera no li ha quedat més remei que reinventar-se i no li va gens malament. La seva ruptura amb Antonio David va ser un revés dur per a ella, al qual es va sumar el seu acomiadament fulminant.

Tot i això, lluny d'enfonsar-se, Riesco ha ressorgit de la manera més sensual i inesperada. Marta ha seguit els passos de Julián Contreras i s'ha llençat a escriure relats eròtics. El fill menor de Carmina Ordóñez té, entre les seves obres, un llibre carregat de sensualitat i erotisme.

En el cas de Marta, es tracta d'un relat breu amb un avanç que ha regalat als seus seguidors d'Instagram. Gràcies a un concurs literari en el qual ha participat recentment, la madrilenya ha descobert la seva faceta més sexy. Concretament, l'ex d'Antonio David ha col·laborat amb Gleeden, una plataforma d'aventures extraconjugals només per a dones.

'Muerde la Manzana' ha estat el concurs en què Marta ha participat amb el seu primer relat sexual i no pot estar més emocionada. “Volia veure fins on soc capaç d'arribar en alguna cosa que no havia fet mai. Escric molt, però no m'havia atrevit amb la narrativa eròtica”.

De moment es tracta d'un text breu, però si s'ha de jutjar per la seva experiència, la noia no descarta escriure el seu propi llibre. Un pla que coincideix amb el de Julián, que ja compta amb una novel·la eròtica anomenada Artesanales. El germà de Fran i Cayetano no va trobar cap editorial disposada a distribuir-lo, però va acabar fent-ho de manera independent a través d'Amazon.

Marta Riesco exposa el seu costat més sensual

Una de les coses que més ha cridat l'atenció del relat de Marta és que podria tenir referències a la seva última relació. En un moment del text, el protagonista exposa a la seva amant la possibilitat de veure's en un hotel concret. “Vigila que ningú et segueixi, és per tu, no m'agradaria que la premsa se n'assabentés i et facin mal”, escriu la reportera.

Això irremeiablement ha fet pensar en la seva relació amb Antonio David i en com tots dos anaven amb compte de no ser enxampats. Les semblances amb la vida són evidents, ja que la història gira al voltant de la relació clandestina d'una jove anomenada Marta amb un famós.

Foto de l'Instagram de Marta Riesco de quan era reportera al programa d'Ana Rosa, al carrer amb micròfon cobrint algun succés

Sigui com sigui, per a la madrilenya ha estat una experiència gratificant que, a més, li ha servit per reivindicar que hi hagi més llibertat. “Hi ha molts tabús al voltant del sexe que són absurds i que, si se'n normalitzés més, no existirien”, comentava.

Els seus seguidors han acollit aquesta nova faceta seva amb entusiasme i volen conèixer el text complet. Cosa que Marta ha promès fer ben aviat regalant així el seu primer relat eròtic. Qui sap si ben aviat es llança a escriure una novel·la completa que ens acosti més aquell costat desconegut de la reportera.

Última hora: Marta fitxa per 'Ni que fuéramos'

Aquesta mateixa tarda han anunciat en Ni que fuéramos que Marta Riesco ha fitxat com a col·laboradora del programa. Ha donat una entrevista de més de tres hores que podrà veure's dilluns que ve, 3 de juny, en el canal Ten o a través de YouTube. Marta ho explicarà tot sobre Antonio David Flores.

➡️ Gent

Més notícies: