Muntatge de Telma Ortiz mirant de front, Robert Gavin, en pla mitjà de fons i mirant de costat i Letizia mirant de front

GENT

Robert Gavin, parella de Telma Ortiz, pren una decisió que podria beneficiar Letícia

Robert Gavin aconsegueix fer ombra a Jaime del Burgo amb la publicació de la seva última novel·la. Gest que ha estat molt beneficiós per a la seva cunyada, la reina Letícia

Robert Gavin, el xicot de Telma Ortiz, ha esdevingut el centre de totes les mirades després de sortir a la llum l'arribada de la seva nova i esperada obra literària. Una notícia que, de segur, beneficiarà la reina Letícia.

Durant aquests darrers mesos, l'actual monarca espanyola ha estat una de les grans protagonistes de la premsa social del nostre país. I tot a conseqüència de les polèmiques confessions de Jaime del Burgo.

Robert Gavin seriós en vestit i corbata vermella i Telma Ortiz somrient de perfil
La parella sentimental de Telma Ortiz és a punt de publicar la seva nova novel·la | GTRES

A través de les xarxes socials, l'empresari ha destapat algunes dades sobre el seu suposat affaire amb la cunyada de Robert Gavin. Una presumpta relació extramatrimonial que pensava revelar íntegrament a Y nada más que la verdad, el seu últim llibre de memòries.

Tot i això, i a conseqüència de la gran repercussió mediàtica que està tenint la nova novel·la de Robert Gavin, Letícia se n'ha vist enormement beneficiada. Ja que, gràcies a aquesta notícia, Jaime del Burgo i el seu llibre han passat a un segon pla.

Muntatge de Robert Gavin a l'esquerra en pla americà i Jaume del Burgo a la dreta en pla curt
Robert Gavin aconsegueix eclipsar Jaime del Burgo amb el llançament del seu darrer llibre | Europa Press, e-noticies.cat

Segons ha confirmat el seu editor, el periodista Jorge C. Alonso, durant la seva entrevista per a Mujerhoy, està previst que el llançament de La conversación Kempinski sigui a la primavera. Més concretament durant la Fira del Llibre de Madrid.

Tot i això, uns dies abans que arribi al nostre país, l'última novel·la de Robert Gavin es posarà a la venda al maig al "mercat anglosaxó".

El llibre de Robert Gavin arribarà a Espanya a la primavera: decisió que podria beneficiar la reina Letícia

Mentre que l'esperat llibre de Jaime del Burgo encara està a l'aire, Robert Gavin ja ha anunciat el llançament de La conversación Kempinski. Una notícia que ha aconseguit eclipsar l'empresari navarrès i, per tant, ha beneficiat enormement la seva cunyada Letícia.

Durant els darrers mesos, la suposada infidelitat de la reina d'Espanya havia esdevingut el centre de totes les mirades. Però gràcies a aquesta novel·la amb tints polítics, tot aquest escàndol ha quedat en un segon pla.

La reina Letizia presumeix somrient del seu nou look
Letícia rep un respir amb el llançament de la nova novel·la del seu cunyat | GTRES

Tal com ha transcendit, Robert Gavin compta amb dues editorials, una per a l'edició del Regne Unit i una altra per a la seva edició en espanyol. Jorge C. Alonso, propietari d'Ediciones Agoeiro, ha assegurat durant la seva última entrevista que "la novel·la és molt bona".

A més, ha compartit alguns detalls més sobre la fase en què es troba La conversación Kempinski. Segons ha assegurat aquest editor, “estem en fase de correcció”.

Robert Gavin amb boina marró i bufanda blanca parlant per telèfon
La nova novel·la de Robert Gavin està en fase de correcció | Europa Press

La mà dreta de Robert Gavin a Espanya ha confirmat que el més difícil ha estat traduir aquest llibre al nostre idioma, ja que està escrit en anglès del sud de Belfast:

"Els girs lingüístics són complexos i molts són absolutament impossibles de traduir l'espanyol. Per això, s'ha hagut de treballar amb la màxima precisió possible perquè el lector espanyol pugui entendre què vol expressar Gavin".

La història que narra Robert Gavin al seu darrer llibre està basada en diversos temes econòmics, camp que domina a la perfecció. Entre altres temes, podrem trobar el deute nacional dels Estats Units.

Per la seva banda, i des de fa diverses setmanes, Jaime del Burgo es troba en parador desconegut. Tant és així que tot el contingut que havia publicat als seus perfils socials ha desaparegut de la nit al dia.

Tot i això, ara molts es pregunten com li haurà assegut aquesta notícia a l'empresari navarrès, i molt més després de conèixer l'animadversió que sent cap a la Casa Reial espanyola.

Sigui com sigui, haurem d'esperar per conèixer quin serà el proper pas de Jaime del Burgo després de la publicació de la nova obra literària de Robert Gavin.

➡️ Gent

Més notícies: