Muntatge de fotos de primer pla de Julio Iglesias amb rostre somrient i Isabel Preysler amb rostre seriós, al costat, tots dos tenen un emoji amb cara de vergonyós
GENT

Destapen un secret de Julio Iglesias que Isabel Preysler mai no ha volgut reconèixer

Hi ha alguna cosa que fins ara no se sabia del cantant i Isabel Preysler havia preferit mantenir en secret

Julio Iglesias torna a ser notícia i no precisament perquè torni als escenaris. El cantant, que té un total de set fills reconeguts, compta també amb Javier Santos, que també lluita per ser reconegut. Ha estat ara quan s'ha sabut de quina manera es va intentar demostrar que Julio Iglesias era el seu pare biològic, cosa que el seu cercle més proper no n'era conscient.

En concret, van ser dos els detectius privats que van aconseguir fins a 17 proves per intentar demostrar que Julio Iglesias era el pare biològic de Javier Santos. Gràcies a aquesta investigació es va determinar que hi havia una coincidència d'ADN entre ells del 99,9 %.

La investigació va tenir el fill d'Isabel Preysler com a objectiu

L'objectiu no va ser el cantant internacional, sinó el fill Julio José. Al segon fill d'Isabel Presyler se li va fer un seguiment a Miami el març de 2017. Més de 240 hores de recerca en què la prioritat màxima era no aixecar sospites.

Primer pla de Julio Iglesias seriós en un esdeveniment

Els encarregats d'aconseguir mostres d'ADN del fill de Julio Iglesias van llogar un vehicle d'alta gamma que va suposar una despesa de 3.000 dòlars a la setmana. Cotxes de luxe el lloguer dels quals és molt elevat.

A més, calia sumar unes altres despeses com ara l'allotjament, les dietes, els desplaçaments, etc. Així ho explica Fermín Cabanillas Serrano, autor del llibre El ADN que te parió. Una obra que narra tots els detalls fins ara desconeguts de la investigació duta a terme.

L'autor del llibre esmentat ha tingut ocasió de recollir el testimoni de Luis Lara i Verónica Contreras, detectius encarregats d'aconseguir la gesta. Julio Iglesias va ser descartat gairebé des del principi per les extremes mesures que preserven la seva intimitat.

Així va començar allò que ells mateixos van anomenar el mètode 'Carrero Blanco'. Es tractava de buscar una persona que mantingués sempre la mateixa rutina. Un nom que respon al succés que va tenir lloc el 1973 quan el president del Govern va ser assassinat després de fer sempre la mateixa ruta.

Primer pla de Julio Iglesias posant en un photocall somrient

Així, van comprovar que el fill d'Isabel Preysler anava cada dia al mateix supermercat i anava a la mateixa platja per fer surf. En el transcurs dels dies en què va ser perseguit els investigadors van aconseguir diverses proves que servirien per provar l'ADN. Julio era més previsible a les seves actuacions. “Es mou sense escortes”, s'explica a un dels capítols del llibre.

Els investigadors van assolir nombroses mostres biològiques del fill d'Isabel Preysler

Un total de 17 objectes amb fluids biològics de Julio José Iglesias que es van obtenir sense que ell se n'adonés. Una palleta, una llauna de cervesa o una ampolla d'aigua que els detectius van portar fins a Espanya per fer la prova d'ADN.

L'objectiu, en tot moment, era demostrar que Javier Santos és fill biològic del cantant. El 2017, la demanda per coincidència de l'ADN va ser admesa, però a Julio Iglesias no se li va poder notificar fins dos anys després.

Javier Santos amb la seva mare a les portes del jutjat

Va ser el 1992 quan el suposat fill del cantant va presentar una demanda de paternitat davant del Tribunal Suprem. El jutge va dictar sentència a favor seu, però Julio Iglesias no el va reconèixer mai com el seu fill i ni tan sols es va presentar al jutjat. Des de llavors va començar una difícil batalla judicial que continua avui dia.

➡️ Gent

Més notícies: