Muntatge de Robert Gavin seriós en vestit blau i corbata vermella al costat de Telma Ortiz somrient de perfil amb un vestit blau, Felip VI seriós mirant de banda amb vestit gris i corbata blava i un rellotge de sorra
GENT

Robert Gavin i Telma Ortiz inicien el compte enrere: Felip ja no els pot frenar

D'aquí a una setmana, Felip serà testimoni del gran pas que faran Robert Gavin i Telma Ortiz davant tots els mitjans

Robert Gavin i Telma Ortiz estan preparats per al gran dia que podria canviar les seves vides completament. Queden poc més de set dies perquè l'advocat i cunyat de Felip presenti el seu primer llibre. Serà el pròxim 5 de juny quan el marit de Telma se situï davant els mitjans al seu primer acte públic.

Felip ja no els pot frenar, tot està preparat perquè d'aquí a una setmana el primer llibre de Gavin surti a la llum. Es tracta d'una novel·la amb tints econòmics on les seves idees progressistes hi seran molt presents. Una temàtica que ha causat certa inquietud a La Zarzuela davant la possibilitat que pugui afectar la imatge de la institució.

Robert Gavin i Telma Ortiz estan a punt per al seu gran dia

Robert Gavin i Telma Ortiz sempre han procurat ocupar un discret segon pla dins de la família reial. Malgrat ser oncles de l'hereva al tron i cunyats de Felip, l'advocat i la germana de Letícia han mantingut un perfil baix.

Una situació que està molt propera a canviar quan tots dos se situïn davant d'un gran nombre de periodistes. La cita serà dimecres 5 de juny i l'objecte és presentar el llibre que Robert ha escrit a uns grans magatzems. Un pla que Felip no pot frenar, ja que tot està llest per a la gran aparició de l'advocat irlandès.

Robert Gavin amb boina marró i bufanda blanca parlant per telèfon

S'espera que al seu costat hi hagi Telma, ja que la germana de la reina representa el màxim suport per al seu marit. Malgrat les repercussions que podria tenir el seu llibre a la família reial, tots dos han tirat endavant. La setmana que ve, Gavin prendrà la paraula i serà la primera vegada que el cunyat de Felip parli davant els mitjans de comunicació.

A més, després de la presentació, Gavin acudirà a la Fira del Llibre de Madrid, on signarà exemplars, exposant-se així al públic. Això suposa tot un esdeveniment, ja que són molt poques les vegades en què l'irlandès s'ha deixat veure. L'únic cop que vam veure la parella en un acte va ser el 2019 amb motiu dels Premis Princesa d'Astúries.

Imatge de Telma Ortiz mirant a càmera somrient amb Robert Gavin, de perfil i mirant-la

Robert i Telma tenen una relació excel·lent amb Felip i en més d'una ocasió han quedat per sopar amb Letícia. No obstant això, aquesta proximitat no evita que hi hagi cert enrenou a palau davant la idea del llançament del llibre de Gavin. Sigui com sigui, la data està confirmada, els periodistes, convocats; i ja no hi ha marxa enrere.

Així va reaccionar Felip davant el llibre de Robert Gavin

Cap membre de la família reial fa un pas significatiu sense comptar abans amb l'aprovació de Felip i Letícia. Sobretot, si el pas en qüestió pot perjudicar o suposar un problema per a la institució.

En el cas del llibre de Robert, els primers a rebre'l van ser els reis. Tal com publica Vanitatis, l'obra va arribar a La Zarzuela "amb cautela", però les reaccions van ser diferents. Mentre Felip el va veure una mica divertit, Letícia va mostrar certa inquietud per com afectarà la monarquia.

Felip VI seriosa amb una corbata vermella

Motiu que podria provocar que la reina no sigui present a la caseta del seu cunyat encara que ella inauguri la Fira. Qui sí que hi podria ser és Telma, ja que la germana de Letícia ha estat animant el seu marit durant tot el procés.

L'expectació és màxima, sobretot tenint en compte que serà la primera vegada que sentirem Robert parlar davant els mitjans. Sobre si respondrà preguntes relacionades amb la casa reial, es desconeix, però el més evident és que El cuarto poder farà parlar molt.

➡️ Gent

Més notícies: