Muntatge d'Emma García en una foto rodona i de fons a Pipi Estrada enfadat
GENT

Pipi Estrada se la juga i defineix Emma García amb tres qualificatius sorprenents

Pipi Estrada torna a les xarxes socials per dedicar unes paraules boniques a la seva companya de feina, Emma García

Pipi Estrada ha tornat a les xarxes socials amb una nova i reveladora publicació. Hi podem veure el periodista posant amb la seva companya de feina, Emma García.

Tot i això, el que més ha cridat l'atenció ha estat el comentari que n'ha escrit en la descripció. Amb tan sols tres paraules, el col·laborador de Mediaset España destaca les qualitats principals que, segons ell, representen la presentadora de Fiesta.

Muntatge de Pipi Estrada parlant en vestit blau i camisa blanca i Emma García somrient amb un coll alt rosa

“Professionalitat, generositat i humilitat, tres virtuts de la nostra presentadora. Gràcies”, ha escrit Pipi Estrada juntament amb aquesta instantània immortalitzada dins del plató del programa esmentat de Telecinco.

Ara bé, el comunicador ha deixat al descobert un detall petit però significatiu. Encara que de vegades tots dos han protagonitzat alguna petita discussió, el company d'Emma García no pot estar més content de treballar al seu costat.

Pipi Estrada descriu Emma García amb només tres paraules

Tot i que la carrera de Pipi Estrada sempre ha estat lligada als esports, més concretament al futbol, actualment s'ha convertit en un dels tertulians més assidus de Telecinco.

Un canvi que ha aconseguit gràcies a les relacions sentimentals que ha mantingut aquests anys, entre les quals hi ha la història d'amor amb Terelu Campos.

El 2009, Pipi Estrada es va convertir en un dels primers col·laboradors de Sálvame, però, aquest mateix any, va abandonar el seu lloc de treball. No obstant això, el 2022, el periodista va tornar a aquest conegut programa de televisió, en el qual va romandre fins al dia de la seva cancel·lació.

Primer pla de Pipi Estrada, molt seriós a 'Sálvame'

El 2023, i després de posar fi a aquesta etapa, el comunicador es va unir a l'equip de Fiesta, programa presentat per Emma García. A partir de llavors, l'ex de Terelu acompanya l'audiència de Telecinco durant tots els caps de setmana.

Tal com hem pogut veure aquests darrers mesos, el seu lloc de treball dins aquest format ha permès Pipi Estrada estrènyer llaços amb alguns dels seus companys de plató.

I encara que amb Alejandra Rubio ha protagonitzat diversos desacords en ple directe, no pot dir el mateix d'Emma García. I prova d'aquesta amistat és l'última publicació que aquest col·laborador de televisió ha compartit al seu perfil d'Instagram.

S'hi pot veure Pipi Estada molt somrient al costat de la presentadora de televisió, amb qui, a jutjar per aquesta imatge, s'emporta a meravella. Vincle que ha quedat confirmat gràcies a les tres paraules que ha fet servir per descriure-la: “Professionalitat, generositat i humilitat”.

D'aquesta manera, el periodista esportiu ha deixat al descobert com està de còmode treballant en aquest programa de televisió amb Emma García i la resta dels seus companys.

➡️ Gent

Més notícies: