Muntatge d'Emma García parlant amb una camisa de ratlles i palmeres, Pipi Estrada seriós amb un abric negre i Terelu Campos seria

GENT

Emma García destapa una dada del passat de Pipi Estrada que perjudica Terelu Campos

Emma García ha recordat un episodi compromès relacionat amb el passat de Pipi Estrada i Terelu Campos

Emma García ha deixat sense paraules tota l'audiència de Telecinco després de deixar al descobert una informació compromesa sobre el passat de Pipi Estrada. Més concretament, sobre la seva coneguda relació sentimental amb Terelu Campos.

La presentadora de televisió ha recordat un episodi que va viure el seu company durant el seu primer matrimoni. Segons sembla, quan la seva dona es va assabentar del seu idil·li amb la mare d'Alejandra Rubio, li va tirar tota la roba pel balcó. Declaracions que s'han produït després que el periodista hagi revelat alguns secrets d'aquesta mediàtica família.

Captura de 'Festa' amb Gustavo Guillermo en vestit negre i camisa blanca amb Emma García parlant amb camisa de ratlles i palmeres i pantalons vermells asseguts el 7 d'abril de 2024

En una de les darreres emissions de Fiesta, Emma García i el seu equip de col·laboradors han comptat amb la visita d'algú molt especial. Després de tot l'enrenou que s'ha generat al voltant de la polèmica entrevista de José María Almoguera, Gustavo Guillermo ha acceptat asseure's en aquest plató de televisió.

Durant la seva intervenció, i després de mostrar el seu suport a Carmen Borrego, el xofer de les Campos ha revelat quina és la veritable relació que manté la col·laboradora amb el seu fill. Moment en què Pipi Estrada ha compartit amb els seus companys "tres exclusives" sobre aquest conegut clan.

Muntatge de Pipi Estrada parlant en vestit blau i camisa blanca i Emma García somrient amb un coll alt rosa

En primer lloc, el comunicador ha volgut fer referència al desaferrament que, segons ell, existia entre la petita de les Campos i la resta d'aquesta famosa família. I n'és una prova les vegades que la família ha viatjat sense la companyia de l'exsupervivent. Cosa que Gustavo s'ha encarregat d'aclarir.

Tot i això, ha estat la segona d'aquestes exclusives la que ha servit a Emma García per enviar un sonat revés a Pipi Estrada. Després que el comunicador assegurés que "Carmen Borrego feia fora els seus xicots de casa", la presentadora ha destapat una dada inesperada: "A tu te la van tirar pel balcó".

Emma García destapa una dada compromesa sobre el passat de Pipi i Terelu: "A tu te la van tirar pel balcó"

Emma García no ha tingut pèls a la llengua a l'hora de recordar un dur episodi relacionat amb el passat de Pipi Estrada. Segons ha assegurat la presentadora, la seva primera dona, amb qui va estar 20 anys casat, li va tirar la roba pel balcó en assabentar-se de la seva relació amb Terelu Campos.

Una dada compromesa que la conductora de Fiesta ha deixat al descobert mentre que el comunicador compartia amb l'audiència "tres exclusives" sobre les Campos.

Captura de 'Festa' amb Pipi Estrada mirant un paper assegut en vestit blau i camisa blanca el 7 d'abril de 2024

Després de comentar la primera, Pipi Estrada ha tret a la llum "el secret número dos": "Carmen Borrego feia fora els seus xicots de casa". Confessió que no ha passat desapercebuda al plató d'Emma García.

Tant és així que Amor Romeira no ha trigat a llançar-li la primera indirecta. "Ui, doncs com Terelu, que et feia fora a tu", ha assegurat la tertuliana. Fent orelles sordes a les paraules de la seva companya, el periodista ha continuat amb el seu relat:

"Tenia una parella, amb qui vivia a la casa gran, Rafa García, productor del programa de María Teresa Campos. Gustavo, tu el vas arribar a conèixer". Tot seguit, Pipi Estrada ha deixat al descobert una informació reveladora sobre la relació que mantenia Carmen Borrego amb aquest home.

"Un dia, ell havia fet una compra i em va dir: «Acompanya'm al cotxe per portar la compra». Quan va obrir el maleter, estava tot ple de roba. Li vaig dir: «Et dediques a vendre roba?», i ell va respondre. : «No, és que quan em fan fora de casa dormo a la benzinera del davant».

Com s'esperava, Gustavo Guillermo no ha trigat a sortir en defensa de Carmen. Tal com ha assegurat el xofer, aquesta història no és com l'ha explicada. "No estàs dient la veritat, perquè Rafa tenia una cosa a Pozuelo i si discutien, ell se n'anava aquí", ha matisat a continuació.

I ha estat en aquest moment quan Emma García ha posat en un compromís Terelu Campos, deixant al descobert el polèmic episodi del balcó. "Almenys aquest senyor tenia la roba al maleter. A tu te la van tirar pel balcó", ha assegurat entre rialles.

➡️ Gent

Més notícies: