Muntatge d'Alejandra Rubio amb trenes i caçadora negra, Pipi Estrada amb un jersei blanc i una embarassada
GENT

Pipi Estrada comet un error després de publicar-se el suposat embaràs d'Alejandra Rubio

Pipi Estrada no ha tingut en compte les conseqüències de les seves paraules i els seus companys de 'Fiesta' li han recriminat el comportament

Pipi Estrada i Alejandra Rubio han tornat a protagonitzar un enfrontament, però en aquesta ocasió hi ha una cosa diferent. Són molts els que han recriminat l'error que ha comès el Pipi, que no ha tingut en compte la contundència de les paraules. Estrada assegura que l'Alejandra va mantenir una conversa amb la Terelu Campos sobre el seu embaràs, però totes dues ho neguen.

L'error que ha comès el Pipi és molt simple: abans d'entrar al plató ha estat amable amb l'Alejandra. Això demostra que el conflicte que ha tingut amb ella ha estat forçat, cosa que Rubio no està disposada a seguir tolerant. Insisteix que va a Telecinco per treballar i no per enfrontar-se a ningú.

Captura d'Alejandra Rubio durant la seva intervenció a 'Así es la vida'

L'Alejandra ha revelat que el Pipi Estrada s'hi ha acostat fora de càmeres per intentar mantenir una conversa propera. El periodista Luis Rollán assegura que la filla de la Terelu Campos està explicant la veritat. L'actitud d'Estrada canvia en funció de les ganes que tingui de donar espectacle, per això en aquesta ocasió no l'han pres seriosament.

El Pipi Estrada insisteix que té informació de primera mà “perquè el clan Campos té moltes ramificacions”. Tot i això, l'Alejandra promet que mai ha parlat amb la seva mare sobre el seu futur nadó, entre altres coses, perquè encara no vol ser mare. El problema és que diversos mitjans han assegurat que està embarassada, per això s'ha vist obligada a donar explicacions.

Alejandra Rubio desmenteix Pipi Estrada

Rubio promet que no ha comprat cap test d'embaràs, tal com han assegurat aquesta setmana. No obstant això, el Pipi insisteix que sí que va adquirir una prova perquè tenia moltes sospites. "Jo el que dic és que hi havia dubtes, que es fa una prova i que afortunadament surt que no".

Primer pla de Pipi Estrada somrient a la foto oficial de 'Pesadilla en el Paraíso'

L'Alejandra ha negat la gran, prometent que és molt curosa amb la seva vida privada perquè no vol que ningú especuli amb certs temes. Rubio ha viscut una tarda molt tensa a Fiesta perquè també ha hagut de contestar algunes preguntes sobre la Terelu Campos. Aquesta darrera ha estat ingressada a causa d'una pneumònia i el seu estat de salut és a la boca de tothom.

La col·laboradora assegura que la seva mare està bé, afortunadament ha superat el sotrac i ja es recupera al seu domicili. Per acabar, ha recalcat que l'error que ha comès el Pipi és recurrent. Insisteix que no és la primera vegada que el periodista té un doble llenguatge, però sortosament en aquesta ocasió hi ha testimonis.

➡️ Gent

Més notícies: