Captura de l'inici de l'últim programa de 'Sálvame' amb tots els col·laboradors ballant
GENT

'Sálvame' s'acomiada després de 14 anys al ritme de la música i ballant

'Sálvame' ha muntat una autèntica festa per acomiadar el programa

'Sálvame' s'acomiada avui per la porta gran després de 14 anys en antena. Un adéu força agredolç, que molts esperaven amb ganes des de fa temps, però altres lamenten amb una gran pena per acomiadar el programa que ja forma part de la seva vida.

Així, han preferit muntar una autèntica festa i deixar les llàgrimes de banda. D'aquesta manera, tots els protagonistes del programa han entrat al plató ballant al ritme d''I will survive'.

"Comença la tarda més gamberra de 'Sálvame'", ha anunciat María Patiño d'allò més emocionada i envoltada de gran part dels col·laboradors.

Primer plànol d'Adela González amb rostre seriós en la 'Sálvame Fashion Week 2023'

I és que tal com ha apuntat Germán González en què serà el seu últim vídeo d'introducció, "Sálvame' ha estat llum per a molts en els seus moments foscos", han començat dient.

Patiño, acompanyada per Terelu Campos i Adela González s'ha posat al capdavant d'aquesta gran festa, en què diversos dels col·laboradors s'han traslladat a diversos punts de Madrid per parlar amb alguns dels espectadors i fans més grans del programa.

Tot i que, lamentablement, el gran absent en aquest dia tan especial ha estat Jorge Javier Vázquez, que segueix de baixa per malaltia.

'Sálvame' s'acomiada després de més de 14 anys a Telecinco

L'emoció aquesta tarda ha estat palesa gairebé des del primer minut, i és que Belén Esteban era tot just incapaç de contenir les llàgrimes.

A més, a 'Sálvame' han contactat fins i tot amb algun dels nens que va néixer just el dia en què el programa s'estrenava per primera vegada el 2009.

I també s'han presentat a les portes d'un hospital per a aquest últim naixement, un nadó que arribarà al món avui mateix i que marcarà el final d'una era.

Sens dubte, la tarda promet convertir-se en un autèntic xou i una bogeria total que ha aconseguit impressionar fins i tot la resta de companys.

Per exemple, Joaquín Prat assegurava estar força impressionant perquè amb prou feines hi havia lloc a l'aparcament i és que els col·laboradors estaven preparant una cosa molt gran.

➡️ Gent

Més notícies: