Aurah Ruiz amb els cabells recollits i Pedro García Aguado amb barba i samarreta taronja en un entorn a l'aire lliure.
GENT

Pedro García Aguado i Aurah Ruiz, enxampats en una actitud que tanca tots els rumors

Pedro i Aurah segueixen mantenint la seva amistat després de 'Supervivientes', cosa que ha deixat al descobert Kiko

Fa tot just unes hores, Kiko Jiménez ha tornat a les seves xarxes socials per revelar què és el que fan Pedro García Aguado i Aurah Ruiz darrere de les càmeres de Telecinco.

Aquest dimarts, 25 de juny, durant una de les pauses publicitàries de l'última emissió de Supervivientes All Stars, els col·laboradors han pogut sortir de plató per agafar aire.

Aurah Ruiz i Pedro García Aguado posant amb samarretes vermelles, Aurah amb el cabell llarg i laci i Pedro amb barba i cabell curt.

Moment que Pedro García Aguado i Aurah Ruiz han aprofitat per fer una cosa que a Hondures era gairebé impensable: menjar al seu gust. Escena que ha estat captada i compartida per Kiko a través de les històries del perfil d'Instagram.

No hi ha dubte que les dures condicions i l'escassetat d'aliments que han experimentat als Cayos Cochinos hi han fet efecte. Tant és així que, després de tornar, la seva obsessió pel menjar no ha desaparegut.

I prova d'això és el divertit vídeo que ha publicat Kiko Jiménez a les seves xarxes socials. Hi podem veure Pedro García Aguado i Aurah Ruiz gaudint d'uns dolços. Tot i això, el que més ha cridat l'atenció del de Linares ha estat la conversa que estaven mantenint els seus companys.

Aurah Ruiz amb una brusa d'estampat de lleopard apareix en una història d'Instagram amb el text

“Què té això a dins?”, li ha preguntat la canària al guanyador de Supervivientes 2024. “Té galeta i una mica de praliné”, li ha respost a la seva amiga, mentre mostrava la xocolatina a càmera.

Unes paraules que han deixat veritablement sorprès el xicot de Sofía Suescun. Tant és així que no ha dubtat a compartir la seva sorpresa a les xarxes socials: “Però així estem encara, tio? Què estarem tota la vida així ara o què?”.

Pedro García Aguado i Aurah Ruiz protagonitzen una escena molt divertida

Durant una de les pauses publicitàries d'aquest dimarts, 25 de juny, Kiko ha enxampat Pedro García Aguado i Aurah Ruiz amb les mans a la massa. Escena que el tertulià ha volgut compartir amb els seguidors d'Instagram.

Segons es pot veure en aquest vídeo, els seus dos companys d'edició encara no han aconseguit superar un dels traumes que els ha deixat Supervivientes 2024: l'escassetat d'aliments.

Captura de Kiko Jiménez al plató de Supervivientes

Tant és així que Pedro García Aguado i Aurah Ruiz han aprofitat aquest descans per anar a buscar alguna cosa per menjar, situació que ha deixat sense paraules el mateix Kiko. "Sempre el mateix", ha escrit el col·laborador en aquesta història.

Tot i això, el que més ha cridat l'atenció d'aquesta història ha estat la divertida conversa que Pedro García Aguado i Aurah Ruiz estaven mantenint en aquell mateix moment.

Després de preguntar-li al guanyador de la seva edició de què estava composta la seva xocolatina, la canària no ha tingut objeccions a demanar-li una mica. “Bé, reparteix el meu nen, comparteix”, ha fet broma la influencer. “Que no”, li ha respost el presentador de televisió, mentre anava per una per ella.

Però en adonar-se que l'ingredient principal era el coco, Aurah Ruiz no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de rebutjar aquest regal. “Coco, no”, ha etzibat la noia, provocant les rialles dels seus dos companys.

A més, amb aquestes divertides imatges, Kiko Jiménez ha deixat al descobert la bona relació que hi ha entre ells després del comentat pas per Supervivientes 2024.

➡️ Gent

Més notícies: