Carles Prats amb ulleres i barba davant d´un fons d´un parc colorit i edificis.
GENT

Surt a la llum l'edat actual de Carles Prats de TV3 i la ciutat que el va veure néixer

El periodista acumula una llarga trajectòria professional i una vida personal com a pare que pocs coneixen

Carles Prats és un dels periodistes de TV3 més consolidats. La seva llarga trajectòria professional fa que sigui un fix de la cadena catalana i un presentador de màxima confiança per a l'audiència. Tot i que apareix des de fa anys en antena, pocs saben sobre els seus orígens.

El periodista va néixer el 1975 a la ciutat on actualment treballa: Barcelona. Als seus 49 anys és un dels periodistes amb més trajectòria de Catalunya. Els seus inicis van ser ferms i sempre amb la convicció que el món de la comunicació era el que era seu.

Carles Prats sempre ha tingut el focus en la informació internacional

El de Barcelona es va llicenciar en periodisme per la UAB i aviat va començar a fer els seus primers passos al sector en mitjans locals. Però la seva entrada a TV3 no es va fer esperar i ho va fer com a redactor a la secció d'Internacional. A partir de llavors, la seva curiositat per explicar i narrar tot el que passa més enllà de les nostres fronteres va ser la seva motivació més gran.

Primer pla de Carles Prats, expresentador del 'Telenotícies' de TV3

Per això, finalment, va acabar sent corresponsal de la cadena a París i Brussel·les. També ha retransmès diverses vegades el resultat d'eleccions i ha compartit programes informatius més enllà dels típics telenotícies.

Ara bé, Carles Prats va aconseguir la seva estabilitat laboral al Telenotícies Migdia. Des del seu lloc al plató de la televisió catalana es va consolidar i als seus gairebé 50 anys és un imprescindible per als seus directius. Això sí, després de la pandèmia va decidir girar full i presentar una altra dinàmica de programa.

Per això va passar a presentar el programa Sense ficció. Un espai on poder desenvolupar els seus dots periodístics més enllà de la pura actualitat.

La seva faceta més personal

A Carles Prats se'l coneix majoritàriament per la seva professió. Però també ha deixat veure alguna vegada aspectes de la vida més privada. La de ser pare ha estat una de les seves millors retransmissions i per les quals ha rebut més felicitacions.

De fet, el periodista va ser pare per tercera vegada el novembre de l'any passat, quan va donar la benvinguda al seu fill. El nen va arribar 13 anys després del que ho van fer les seves filles bessones, així que l'alegria va tornar a arribar a una família nombrosa.

➡️ Gent

Més notícies: