Muntatge de fotos de primer pla d'Aurah Ruiz amb rostre seriós i una imatge amb Jesé Rodríguez i el petit Nyan
GENT

Aurah Ruiz, plorant, dona noves dades sobre la malaltia del fill de Jesé Rodríguez

Aurah Ruiz assegura que es va passar el primer mes com a mare a l'hospital a causa de la malaltia del seu petit

Aurah Ruiz, la coneguda influencer i parella de Jesé Rodríguez, s'ha obert en una recent entrevista al programa ¡De Viernes! Entre llàgrimes, ha compartit detalls commovedors sobre la malaltia del seu fill i els seus desitjos de tornar a ser mare. Plorant, Aurah Ruiz va expressar el profund amor i sacrifici que sent pel seu petit i va parlar sobre els desafiaments que ha enfrontat des que va néixer.

Aurah Ruiz, visiblement afectada, va assegurar que es canviaria pel seu fill sense dubtar-ho, subratllant l'immens amor que sent per ell. El menor, fruit de la seva relació amb el futbolista Jesé Rodríguez, pateix una malaltia crònica que ha requerit cures intensives des del seu naixement.

Captura d'Aurah Ruiz trencada, plorant, a Supervivientes

“Em canviaria per ell sense dubtar-ho”, ha afirmat Aurah. “Ploro perquè tant de bo m'hagués pogut canviar per ell”. La canària va recordar els difícils primers mesos després del naixement del seu nen, els quals va passar per complet a l'hospital a causa de la malaltia del nen.

“Jo no he viscut allò de gaudir del bressol nounat a casa i m'agradaria viure-ho”, confessa Ruiz. Segons ha explicat, té ganes de ser mare des d'un altre punt de vista i ja li ha proposat a Jesé Rodríguez.

Jesé Rodríguez i Aurah Ruiz: una relació tempestuosa

Jesé Rodríguez i Aurah Ruiz han tingut una relació tumultuosa amb alts i baixos i conflictes públics, especialment en relació amb la cura del seu fill. En el passat, Aurah va acusar Jesé de no fer-se càrrec de la malaltia del menor, cosa que va portar una sèrie de desacords i tensions entre la parella. Tot i això, en l'actualitat, Aurah va declarar estar molt enamorada i va expressar el seu desig de formar una família més gran al costat de Jesé.

Durant l'entrevista, Aurah va revelar el seu desig de tenir un altre petit, ara que la seva relació amb Jesé té cert equilibri. “Hem tocat el tema una mica per sobre. Deixeu-me una mica agafar consciència de tot el que vaig dir, però no et diré que no m'agradaria, sí, m'agradaria ser mare”.

Plànol curt d'Aurah Ruiz somrient asseguda al plató de 'De Divendres' de Telecinco

Aquest desig està profundament influenciat pel seu anhel de viure una experiència de maternitat diferent, sense les complicacions que va patir durant el primer any de vida del seu fill.

Aurah també va compartir les experiències de les seves amigues, que han pogut gaudir de la maternitat sense les complicacions mèdiques que ella va enfrontar. “M'agradaria viure l'experiència de tenir el meu nadó a casa, de gaudir d'aquells moments que no vaig poder tenir”, va dir força afectada.

L'entrevista ha generat una onada de suport per part del públic i els seguidors d'Aurah, que han expressat la seva empatia i desitjos de fortalesa per a la influencer. Les xarxes socials s'han omplert de missatges d'afecte i de solidaritat, destacant la valentia d'Aurah en compartir la seva història i la dura realitat que ha viscut com a mare.

➡️ Gent

Més notícies: