Muntatge d'un primer pla de Pedro García Aguado somrient en vestit gris i una imatge de les filles i la dona
GENT

Claudia i Natalia, les filles de Pedro García Aguado que amaguen una història bonica

El flamant guanyador de 'Supervivientes' és pare de dues filles que han viscut una experiència molt emotiva

Pedro García Aguado va aconseguir dimarts passat el títol de guanyador de Supervivientes 2024. L'expresentador del programa Hermano Mayor té dues filles de diferents matrimonis: Claudia i Natalia, de 25 anys i 23 anys. El famós coach ha intentat mantenir la seva vida privada sempre allunyada dels focus, una faceta íntima i personal en què les seves filles ocupen un paper imprescindible.

Durant la seva estada als Cayos Cochinos, García Aguado ha travessat infinitat d'alts i baixos. Una cosa semblant a allò que ha experimentat al llarg de la seva vida. Això sí, en totes les facetes el madrileny ha demostrat actitud i, sobretot, valentia.

Post de Natalia García a Instagram rient al costat del seu Pedro García Aguado i Claudia García el 2 d'agost de 2018

"A les meves filles sempre els dic: «Filles meves, jo us estimo tal com sou»", va explicar en una entrevista sobre la relació que té actualment amb totes dues.

El guanyador de Supervivientes té un vincle important amb les filles

La veritat és que Claudia i la Natalia no van tenir una infància precisament fàcil per l'addicció a les drogues de l'esportista. Tot i això, Pedro sempre s'ha esforçat per mantenir una relació excel·lent amb elles. A més, és habitual que tots tres publiquin imatges junts a les xarxes socials.

La menor de les filles de Pedro, Natalia, va decidir posar rumb a Hondures per animar el seu pare. El seu retrobament es va produir en un moment en què ell estava anímicament molt tocat.

"Estem orgullosos de tu, ho estàs fent molt bé. T'estimo moltíssim, ets el meu referent de vida. Ets fort, pots amb tot", deia Natalia al seu pare, que no podia contenir les llàgrimes.

Unes paraules que van servir per confirmar que tant Natalia com la seva germana han donat suport de manera incondicional al seu pare durant el seu pas perSupervivientes.

La benjamina de la família és una gran afeccionada a l'hípica. Al seu perfil d'Instagram sol compartir nombroses imatges que mostren els seus dots com a amazona. A Natalia, a més, li agrada passar el seu temps lliure amb amics anant a festivals de música i visitant llocs com Porto o Milà.

Claudia, la filla gran de Pedro García Aguado, prefereix mantenir-se al marge de la popularitat del seu pare. La noia és fruit del primer matrimoni de l'esportista. Una relació que es va trencar el 1998, coincidint amb el començament de l'addicció a les drogues del presentador televisiu.

Pedro García Aguado va tenir dues filles de dues relacions sentimentals que van fracassar

Dos anys després iniciava una nova relació fruit de la qual va néixer la menor de les filles. Tot i això, les addiccions van impedir al guanyador de Supervivientes mantenir una relació "sana i estable", tal com ell reconeixia.

Primer pla de Pedro García Aguado somrient i mirant a càmera

Anys després Pedro es va convertir en coach de superació personal. Precisament a la gala de dimarts passat el vencedor del popular reality de supervivència explicava què farà amb part del premi. "Faré una donació per ajudar a la prevenció de xavals joves perquè no caiguin en addiccions, ni tecnològiques ni de substàncies", confessava.

➡️ Gent

Més notícies: