Imatge primer pla d'Aitana Ocaña amb el rostre serio i mirant a la càmera. Porta el cabell negre, curt amb serrell i llis. Madrid, juny de 2023
GENT

Aitana celebra el seu 25 aniversari sense respondre la gran pregunta sobre Sebastián Yatra

Aitana continua guardant silenci sobre com és realment la seva relació amb Yatra després dels darrers rumors

Aitana celebra avui, 27 de juny, el 25è aniversari gaudint de l'èxit tant personal com professional. La cantant està immersa en la seva nova feina mentre continuen els rumors sobre la seva relació amb Sebastián Yatra.

Tot i que el colombià s'ha mostrat més obert a l'hora de parlar sobre la relació amb la catalana, Aitana guarda silenci. De fet, la darrera pregunta que ha deixat sense respondre sobre Sebastián és si mantenen una relació oberta.

Pla mig de la cantant d''Operación Triunfo', Aitana Ocaña somrient

Aitana guarda silenci sobre el darrer rumor de la seva relació amb Yatra

Aitana està de celebració, avui la cantant d'Operación Triunfo fa 25 anys en el millor moment. Al marge de l'èxit a la indústria musical, Aitana afronta l'estiu al mig dels rumors sobre la seva relació amb Sebastián Yatra.

L'última cosa que genera expectació és saber si entre la parella hi ha una relació oberta. Aquesta és la pregunta que la cantant s'ha negat a respondre sobre com és la relació amb el colombià. Tot sorgeix arran de l'última aparició de la catalana amb l'actor Aron Piper amb qui va ser vista en actitud còmplice.

Aitana Ocaña acompanyant Sebastián Yatra a Barcelona pel seu concert a Barcelona.

Just després que Yatra i Aitana fossin fotografiats de la mà, el fet que sigui vista amb Piper ha fet saltar les alarmes. “Ens comenta la gent que hi era que comencen a entendre la relació entre Aitana i Yatra”, explicava Laura Fa. "Si tenen una relació oberta és difícil explicar a l'opinió pública", afegia.

Això s'uneix a les declaracions de Sebastián sobre la seva incapacitat de mantenir una relació amb una única persona. "Encara que estigués enamorat d'algú, em vindrien ganes d'estar amb algú més", va confessar al pòdcast de Vicky Martín Berrocal.

Prime pla de Sebastián Yatra

En el cas d'Aitana, aquesta prefereix guardar silenci i no entrar a confirmar o desmentir el romanç amb el colombià. “Ens estimem molt, però la meva vida privada la vull cuidar molt”, va confessar a la seva última visita a El Hormiguero. Per tant, queda sense resoldre's si realment entre Aitana i Sebastián hi ha una relació oberta.

Aitana i la seva opinió sobre les relacions obertes

Tot i que Aitana s'ha negat a respondre si té una relació oberta amb Sebastián, la veritat és que sí que va opinar obertament sobre aquest tema. Ho va fer d'una manera generalitzada al programa radiofònic ¡Anda ya!, el passat mes de setembre.

Va passar després de la trucada d'un oient que va explicar com la seva parella li havia proposat conèixer més gent. No sabia com prendre-s'ho i va demanar consell per saber afrontar aquest tipus de situacions. L'extriomfita ho tenia clar i va explicar quina era la seva postura davant de les relacions obertes.

Aitana i Sebastián Yatra asseguts junts a la butaca de coach de La Voz Kids

“Jo estic a favor, crec que tot va de parlar i com que hi hagi confiança, cal establir una base guai”, va comentar. També va afegir que el més important és que tots dos estiguin d'acord i s'estimim de debò. “Tenint confiança i amor, no em sembla malament que s'obri la relació”, va sentenciar.

Unes paraules que avui cobren més significat després de fer-se pública la trobada amb l'actor Aron Piper enmig dels rumors amb Sebastián. El que és evident és que tots dos estan a favor de les relacions obertes, per la qual cosa el seu idil·li podria anar en aquesta direcció.

De moment, cadascú continua endavant amb els seus projectes professionals i tots dos han posat rumb a Mèxic. Tot i això, tal com va explicar el colombià, no coincidiran perquè “ella té un festival en una altra part” del país.

Aprofitant els últims moments a Espanya abans de pujar a l'avió, els reporters li van preguntar sobre si manté una relació oberta amb Aitana. “Cadascú pot tenir amics, amigues, passar-ho bé. Vostès treuen conclusions de qualsevol cosa, no, no”, va sentenciar tancant el tema.

➡️ Gent

Més notícies: